Συνάντηση Αυγενάκη με τον πρόεδρο της UEFA

119
Συνάντηση Αυγενάκη με τον πρόεδρο της UEFA

Τις σχεδιαζόμενες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης προκειμένου η χώρα μας να ξαναγίνει τόπος ποιοτικού ποδοσφαίρου παρέθεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε συνάντηση που είχαν στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη προσκεκλημένος του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για να παρακολουθήσει το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, εξελιχθηκε σε ωριαία συζήτηση ουσίας και ο κ. Αυγενάκης, μεταξύ άλλων, ανέλυσε τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου με φορολογικά κίνητρα, με γρηγορότερες και καλύτερες συνθήκες για διεξαγωγή διοργανώσεων της UEFA, το πλάνο για εκσυγχρονισμό και αναμόρφωση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων, τις δράσεις που δρομολογούνται κόντρα στη γηπεδική βία και στους προσυνεννοημένους αγώνες κ.α.

Ο κ. Τσέφεριν, από την πλευρά του, σύμφωνα με την ενημερωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού, δεσμεύτηκε ότι η UEFA θα σταθεί αρωγός σ' όλες αυτές τις πρωτοβουλίες του υφυπουργείου, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές, στην προστασία και στην ανάπτυξή τους ώστε να δρέψουμε καρπούς τα αμέσως προσεχή χρόνια και αναμένεται άμεσα να υπάρξει περαιτέρω εξειδίκευση, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της συνεργασίας με τη ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr