Συνάντηση Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Ιωαννίνων (Photos)

141
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Συνάντηση με τον νέο δήμαρχο Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Ήπειρο.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς ο δήμαρχος κατά τη συνομιλία τους αναγνώρισε τις παρεμβάσεις από την Κυβέρνηση που διευκολύνουν την κυβερνησιμότητα των δήμων.

Με την επίσκεψη στον δήμο Ιωαννιτών ολοκληρώθηκε το βράδυ το «οδοιπορικό» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο.

21632189

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο δημαρχείο ο Μωυσής Ελισάφ με τον οποίο είχαν συνάντηση 45 λεπτών, κατά την οποία συζήτησαν ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Μετά τη συνάντηση, ο πρωθυπουργός δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ότι είχε μια εξαιρετική ενημέρωση, ότι μαζί με το κλιμάκιο των υπουργών που τον συνόδεψε στην περιοδεία του είναι γνώστες των προβλημάτων, και υπογράμμισε «ότι προσβλέπει σε μία τακτική και ουσιαστική συνεργασία».

21632188

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Μωυσή Ελισάφ, εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι ο δήμαρχος, κατά τη συνομιλία τους, αναγνώρισε τις παρεμβάσεις από την κυβέρνηση καθώς, όπως μετέφερε ο πρωθυπουργός, διευκολύνουν την κυβερνησιμότητα των δήμων και απαλύνουν τα προβλήματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θύμισε ότι ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία από την Ήπειρο, και δήλωσε ότι τιμά την προεκλογική του δέσμευση για επαφές με την Περιφέρεια, ενώ υπογράμμισε ότι πρόθεσή του είναι, μία φορά τον μήνα κατ' ελάχιστον, να περιοδεύει στην ελληνική Περιφέρεια.

21632192