Συνάντηση Μητσοτάκη - Πάιατ στη Βουλή

183
Με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, είχε συνάντηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο γραφείο του στη Βουλή. Ο Αμερικανός πρέσβης πέρασε το μεσημέρι την πλαϊνή είσοδο της Βουλής με προορισμό το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που βρίσκεται στο ισόγειο του Κοινοβουλίου. Η προσέλκυση διεθνών επενδύσεων στην Ελλάδα, η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας - ΗΠΑ στον τομέα της Ενέργειας, αλλά και τα θέματα ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχής της χώρας μας ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Νέα Δημοκρατία. Ακόμα, ο Τζέφρι Πάιατ ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για την πολυμελή αμερικανική αποστολή που θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο Οικονομικό Forum των Δελφών. Η συνάντηση συμπίπτει χρονικά με την προετοιμασία του ταξιδιού του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Μόσχα το οποίο, όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα γίνουν συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης της Ρωσίας ενώ θα δει και τον πρωθυπουργό, Ντμίτρι Με­ντβέντεφ.

Με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, είχε συνάντηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο Αμερικανός πρέσβης πέρασε το μεσημέρι την πλαϊνή είσοδο της Βουλής με προορισμό το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που βρίσκεται στο ισόγειο του Κοινοβουλίου.

Η προσέλκυση διεθνών επενδύσεων στην Ελλάδα, η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας - ΗΠΑ στον τομέα της Ενέργειας, αλλά και τα θέματα ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχής της χώρας μας ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Νέα Δημοκρατία.

Ακόμα, ο Τζέφρι Πάιατ ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για την πολυμελή αμερικανική αποστολή που θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο Οικονομικό Forum των Δελφών.