Συναντήθηκαν Μητσοτάκης-Τσιτσιπάς: «Έκλεισαν» αγώνα τένις (Photos)

145
Συναντήθηκαν Μητσοτάκης-Τσιτσιπάς

Τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκας για το Davis Cup, που διεξάγεται στο Τατόι, παρακολούθησε από κοντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο Tatoi Club για να παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής τένις ανδρών με την Πολωνία και είδε τον Στέφανο Τσιτσιπά να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση και να νικάει με 2-0 σετ τον Χούμπερτ Χούρκας.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, μετέβη στη σουίτα της ελληνικής ομάδας, όπου συνεχάρη όλα τα μέλη της Εθνικής ανδρών, συνομίλησε με τον αρχηγό αποστολής, Απόστολο Τσιτσιπά και έδωσε τα συγχαρητήριά του στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνομιλία που είχε με τον Στέφανο Τσιτσιπά, δεν στάθηκε μόνο στη σημερινή νίκη, αλλά και στη σκληρή δουλειά που κάνει ο Έλληνας τενίστας όλα αυτά τα χρόνια, για να φτάσει στην διεθνή καταξίωση.

Συναντήθηκαν Μητσοτάκης-Τσιτσιπάς

Μάλιστα συμφώνησαν κάποια στιγμή στο μέλλον να παίξουν και μεταξύ τους ένα παιχνίδι τένις.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Ακόμη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιηγήθηκε στα διάφορα περίπτερα αθλητικού υλικού της διοργάνωσης αλλά και σε αυτό της Ολυμπιακής Ακαδημίας. Ο κόσμος έσπευσε να τον χαιρετήσει και ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο πρωθυπουργός, μετά τη συνάντηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την επίσκεψη στο Τατόι, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Εθνική ομάδα πάει καλά και που το τένις στην Ελλάδα ανεβαίνει, πάρα πολύ υπερήφανοι για τον Στέφανο και όλα τα παιδιά. Είναι μεγάλη η επιτυχία του ελληνικού τένις τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που βλέπω πολλά νέα παιδιά να ασχολούνται με το άθλημα. Πιστεύω πως πάνω στις επιτυχίες του ελληνικού τένις των τελευταίων ετών, θα χτιστεί και μία νέα γενιά, ώστε να μπει η Ελλάδα για τα καλά στον χάρτη του παγκόσμιου τένις».

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Αναφερόμενος στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Στον Στέφανο εύχομαι πάνω απ΄ όλα να μείνει αυτός που είναι, ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο, αλλά και ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Αγαπάει την πατρίδα του και μας κάνει υπερήφανους, γιατί ταξιδεύει τη σημαία της Ελλάδας στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Σήμερα νομίζω ήταν μια κλάση πάνω από τον αντίπαλό του και τώρα περιμένουμε να τα καταφέρουμε και στο διπλό».