Συνελήφθη γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός που επιχείρησε να κλέψει κινητό

353
Νεκρός άνδρας στην Ομόνοια

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος οδηγήθηκε γνωστό μοντέλο, παρουσιαστής και ηθοποιός, ο οποίος αποπειράθηκε με συνεργό του να αρπάξουν ένα κινητό τηλέφωνο από νεαρή κοπέλα που βρισκόταν σε στάση στο Σύνταγμα.

Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον άλλοτε ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’90 σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας μπροστά στα μάτια περαστικών και οδηγών.

Ο 58χρονος παρουσιαστής που οδηγούσε το μηχανάκι στο οποίο συνοδηγός ήταν ένας 45χρονος φίλος του σταματά μπροστά από τη στάση λεωφορείου που βρισκόταν η 20χρονη κοπέλα, ο συνεπιβάτης  κατεβαίνει και με γρήγορες κινήσεις επιχειρεί να αρπάξει το τηλέφωνο από τη νεαρή.

Ομως, δεν τα καταφέρνει καθώς η νεαρή γυναίκα αντιδρά με αποτέλεσμα περαστικοί να ορμήξουν πάνω στον φίλο του παρουσιαστή αλλά και στον ίδιο και να τους ακινητοποιήσουν.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και το δίδυμο των ληστών, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήματος Συντάγματος.

Εκεί, ο ηθοποιός με χειροπέδες στα χέρια και σκυμμένο το κεφάλι δεν θέλησε να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του και λίγες ώρες αργότερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου αφέθη ελεύθερος καθώς η υπόθεση πήρε αναβολή.