Συνεχίζονται οι κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ: «Νέο λάδι στη φωτιά» από Καρανίκα(εικόνα)

319
Συνεχίζονται οι κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ: «Νέο λάδι στη φωτιά» από Καρανίκα

Τέλος δεν έχουν οι εσωκομματικές κόντρες στην Κουμουνδούρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «καζάνι που βράζει» εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Νέο «νέο λάδι στη φωτιά» έριξε ο Νίκος Καρανίκας, πρώην σύμβουλος
στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, όταν εκείνος ήταν πρωθυπουργός.

Ο Νίκος Καρανίκας, με νέα του ανάρτηση με ειρωνικό ύφος ξανακάνει μάθημα στους συντρόφους του και τους «δείχνει» ξανά την πόρτα της εξόδου αν δεν συμφωνούν μαζί του.

Χωρίς καμία διάθεση συγγνώμης, στη νέα του ανάρτηση ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα απευθύνεται σε αυτούς που χαρακτήρισε «θηλαστικά» στην προηγούμενη, χαρακτηρίζοντάς τους, τώρα, «σημαντικές και σοβαρές υπάρξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας», με εμφανή τον ειρωνικό τόνο και επιμένει στην άποψή του ότι δεν πρέπει κανείς να πηγαίνει κόντρα στον πρόεδρο του κόμματος.

Αναλυτικά ο Νίκος Καρανίκας έγραψε στη νέα του ανάρτηση στο facebook:

«Για την διαφορετικότητα ως δικαίωμα (αύριο θα το κατεβάσω σβήσω γιατί το υποσχέθηκα στον σ.Ανδρέα Π.)

Καλοί μου και αγαπημένοι μου σύντροφοι και συντρόφισσες, ο αντικοινωνικός αθεϊσμός δεν σημαίνει Αριστερά ούτε και πολιτισμό. Αντιθέτως θυμίζει άνθρωπο που δεν έχει διαβάσει και δεν έχει μελετήσει την ιστορία της αριστεράς και των λαϊκών παραδόσεων της και έχει σχέση αλλοτριωμένη με τη θεωρία του μηδενισμού.

Κάτι σημαντικές και σοβαρές υπάρξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας που ενοχλήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα, που χαιρέτισε με σεβασμό την μεγάλη γιορτή του χριστιανισμού, ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενός κόμματος της αριστεράς με παράδοση και μνήμη, καλύτερα να ξανασκεφτούν την σχέση τους με την αριστερά και να πιάσουν αριστερές βάσεις ώστε να αποφύγουν την δημαγωγία και την απραξία των μικροαστών δημοσιοσχετιστών με τις συναισθηματικές σαλιάρες, στις ταβέρνες και τα bar.

Ο Άρης Βελουχιώτης όσο αποτελεί αριστερό και λαϊκό σύμβολο τόσο θα σας θυμίζω ότι δεν είμαστε μηδενιστές και άσχετοι με τις παραδόσεις του λαού. Δίχως να αναπαράγουμε τις μεταφυσικές ανησυχίες τους, σεβόμαστε τον πολιτισμό της διαφορετικότητας.

Στεναχωριέμαι που στο όνομα της αριστεράς κάτι σύντροφοι και συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας μιλάνε με ύφος μηδενιστών και γνώσεις γλυκανάλατες, αριστερού της βιασύνης του βερμπαλισμού, κατηγορούν τον Τσίπρα έχοντας όμως ως ευφυέστατα άτομα τον αέρα του απαίδευτου μέλους, θα τις / τους έλεγα ότι είναι καλύτερα να μετακινηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσουν την πορεία τους σε φιλικές παρέες, των αριστερών της τέρψης, ώστε να περνάνε όμορφα μεταξύ τους λέγοντας ιστορίες ανιστόρητες.

Υ.Γ. ( ) Τα παραπάνω είναι απόψεις, συγνώμη όποιον και όποια προσβάλω».

karanikas