Συνεχίζονται τα «συντροφικά μαχαιρώματα» στον ΣΥΡΙΖΑ

77
Συνεχίζονται τα «συντροφικά μαχαιρώματα» στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχουν τέλος τα «συντροφικά μαχαιρώματα» μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης χαρακτηρίζει αναπόδεικτες και απολύτως ψευδείς τις καταγγελίες της Νίνας Κασιμάτη ότι αυτός έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιό της στην πρώτη διαδικασία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Καραγιαννίδης σε συνέντευξή του στο cnn.gr σημειώνει ότι η Νίνα Κασιμάτη εξαπολύει μια ανοίκεια επίθεση εις βάρος του προκειμένου να κρύψει την «αντικομματική της στάση να μην υπερψηφίσει εμβληματικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η βουλευτής Πειραιά έχει επιδείξει μηδενική κομματική συνείδηση και την κατηγορεί ότι «συμπράττει με την πιο χυδαία έκφραση του ΠΑΣΟΚ που είναι ο κ. Κεγκέρογλου για να στηθεί ένα δικαστήριο, διαδίδοντας δημόσια ψεύδη».

Αναφορικά με τα κλίμα έντασης που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, ο Χρήστος Καραγιαννίδης σημειώνει ότι πάντοτε υπάρχουν στιγμές έντασης και σύγκρουσης, συμπληρώνοντας όμως ότι «στο τέλος βρίσκουμε την κοινή συνισταμένη και προχωράμε».

Ακόμα, απορρίπτει στο μεταξύ το επιχείρημα ότι οι εντάσεις προκύπτουν λόγω δυσανεξίας των παλιότερων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις νέες συνεργασίες.

Τέλος, όσον αφορά τις αντιδράσεις στη Βόρεια Ελλάδα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο Χρήσος Καραγιαννίδης σημειώνει ότι υπάρχει μια συναισθηματική αντίδραση μερίδας του κόσμου, αλλά και παρακρατικές ομάδες που στοχεύουν τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.