ΣΥΡΙΖΑ: Δεύτερος με διαφορά ο Πολάκης στα Χανιά

66
Τελικά οι πολίτες διαθέτουν ακόμη ανακλαστικά. Αυτο επιβεβαιώνεται και απο τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων (τουλάχιστον δυο) που διενεργήθηκαν σε επίπεδο νόμου Χανίων. Παρά την ταύτιση του απερχόμενου πρωθυπουργού με τον Παυλάρα τον Πολάκη, οι ψηφοφόροι των Χανίων, γυρίζουν επιδεικτικά και μαζικά την πλάτη στην πολιτική ντροπή της Κρήτης. Ο Σφακιανός βρίσκεται με διαφορά στην δεύτερη θέση, εξέλιξη που τον αφήνει εκτός επόμενης Βουλης. Πρώτος αναδεικνύεται ο Σταθάκης, που δείχνει να μην απειλείται απο τον υβριστή του ΣΥΡΙΖΑ. Από τη στήλη “Πολιτικός Καφές” του Γιάννη Κουρτάκη στα “Παραπολιτικά”.
Ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης (Α) και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης (Δ) συνομιλούν στην ολομέλεια της Βουλής Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016. Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής ο αναπτυξιακός νόμος . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Τελικά οι πολίτες διαθέτουν ακόμη ανακλαστικά. Αυτο επιβεβαιώνεται και απο τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων (τουλάχιστον δυο) που διενεργήθηκαν σε επίπεδο νόμου Χανίων.

Παρά την ταύτιση του απερχόμενου πρωθυπουργού με τον Παυλάρα τον Πολάκη, οι ψηφοφόροι των Χανίων, γυρίζουν επιδεικτικά και μαζικά την πλάτη στην πολιτική ντροπή της Κρήτης.

Ο Σφακιανός βρίσκεται με διαφορά στην δεύτερη θέση, εξέλιξη που τον αφήνει εκτός επόμενης Βουλης.

Πρώτος αναδεικνύεται ο Σταθάκης, που δείχνει να μην απειλείται απο τον υβριστή του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη στήλη "Πολιτικός Καφές" του Γιάννη Κουρτάκη στα "Παραπολιτικά".