ΣΥΡΙΖΑ: Μαίνεται η κόντρα Κούλογλου - Παπαδημούλη

389
Ο Κούλογλου «σφάζει με το γάντι» τον Παπαδημούλη

Ο Στέλιος Κούλογλου έχει πάρει μία απόφαση: ότι αφ’ ης στιγμής έχει μία ακόμη τετραετία (καθώς ο πρώτος χρόνος της πενταετίας πέρασε...) εξασφαλισμένη στην Ευρωβουλή, δε θα χαριστεί σε κανέναν.

Ο ίδιος δεν φοβάται να κάνει εσωκομματικούς εχθρούς, ούτε τον ενδιαφέρει η μάχη των τάσεων, οι διάφορες αλληλοσυγκρουόμενες «γραμμές» στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου και διάφορα ηχηρά παρόμοια.

Σε απλά ελληνικά, έχει... απασφαλίσει, διεκδικώντας για τον εαυτό του ένα διακριτό πολιτικό στίγμα και έναν αυτόνομο ρόλο, που θα απέχει πόρρω από το «ηχείο» του ΣΥΡΙΖΑ. Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Παπαδημούλη: ο Κούλογλου τον άδειασε πανηγυρικά για την υπόθεση της... «Παπαδημούπολης» και των επενδύσεων σε ΜΚΟ για το προσφυγικό, λέγοντας grosso modo, ότι στην Αριστερά δεν μπορεί να γίνει ανεκτό το δόγμα «ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό».

Και, μπορεί το θέμα να θεωρήθηκε λήξαν, όμως ο Κούλογλου δεν σκοπεύει να συνεχίσει να αντιμετωπίζει τον Παπαδημούλη ως επικεφαλής της ευρωομάδας, όταν αμφότεροι θα γυρίσουν στις Βρυξέλλες.

ΠΗΓΗ: «Καρφί»