ΣΥΡΙΖΑ: Ο παρασκηνιακός ρόλος του Φλαμπουράρη στη διαμόρφωση συμμαχιών

144
ΣΥΡΙΖΑ: Ο παρασκηνιακός ρόλος του Φλαμπουράρη στη διαμόρφωση συμμαχιών

Ο ίδιος έχει κατορθώσει να μείνει στο απυρόβλητο, όμως στην Κουμουνδούρου δεν υπάρχουν πολλοί λωτοφάγοι: ο λόγος για τον γηραιό Αλέκο Φλαμπουράρη, που έχει μείνει εκτός της «σκανδαλολογίας», τόσο για την υπόθεση Μιωνή όσο και για τις καταγγελίες Καλογρίτσα.

Ειδικά για όσα κατήγγειλε ο άρχοντας των βοσκοτοπίων της Ιθάκης, η συζήτηση στην Κουμουνδούρου έχει «απλωθεί» και έχει φτάσει ως τον άλλοτε υπουργό Επικρατείας και πολιτικό «μέντορα» του Αλέξη Τσίπρα.

Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό για όλους ότι την ώρα που ο Παππάς είχε την «καυτή πατάτα» των μίντια ως επίσημη κυβερνητική ευθύνη –και κατάφερε να τη μετατρέψει σε «κάρβουνο»...- ο Φλαμπουράρης είχε παρασκηνιακό μεν, πρωταγωνιστικό δε ρόλο στη διαμόρφωση συμμαχιών και επιχειρηματικομιντιακών «αρραβώνων».

Σε αρκετά μιντιακά «μαγαζιά» που στήριζαν τυφλά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ, είχε ακουστεί πολλές φορές η φράση «πάρε τον Αλέκο να μας βρει διαφήμιση», ενώ ο Φλαμπουράρης ήταν κάτι παραπάνω από ενήμερος για όλες τις αποτυχημένες προσπάθειες δημιουργίας του «ΣΥΡΙΖΑ channel».

Στα μάτια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ –αλλά και όλων των στελεχών που ανήκουν στον σκληρό πυρήνα των «τσιπρικών»- ο επονομαζόμενος και «παππούς» δεν είναι εκτός κάδρου και ο Παππάς δεν είναι ο μόνος... αποδιοπομπαίος τράγος.

Απλώς, είναι ο μόνος που δεν είναι στο απυρόβλητο.

Από το «Καρφί»