«Συριζαίος» σύμβουλος του αναπληρωτή υπουργού Ξυδάκη ο Έλληνας «δημοσιογράφος» του Guardian(Video)

753
Ν.Δ. για άρθρο Guardian: «Πρώην μετακλητοί του ΣΥΡΙΖΑ δυσφημούν την πατρίδα με άρθρα τους»

Τις τελευταίες ημέρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγουν δυσφημιστικό άρθρο του Guardian για την Ελλάδα.

Όπως αποκαλύπτει η «Ομάδα Αλήθειας», ο αρθρογράφος του συγκεκριμένου κειμένου, Απόστολος Φωτιάδης, είχε διατελέσει για μερικούς μήνες σύμβουλος του Νίκου Ξυδάκη, όταν εκείνος ήταν αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Το άρθρο του Απόστολου Φωτιάδη που φιλοξένησε ο Guardian, έγραφε πως ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο η Ελλάδα αποτελεί ένα σχετικά επιτυχημένο παράδειγμα διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης, υπάρχει και η άλλη πλευρά αυτού του success story και ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποιεί την πανδημία για αδιαφανή διαχείριση δημοσίου χρήματος.

Δείτε το βίντεο της «Ομάδας Αλήθειας»:

Ν.Δ. για άρθρο Guardian: «Πρώην μετακλητοί του ΣΥΡΙΖΑ δυσφημούν την πατρίδα με άρθρα τους»

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο θέμα.

Η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος αναφέρει:

«Όλο και συχνότερα παρατηρείται το φαινόμενο πρώην μετακλητοί υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ να «προσφέρουν» τις υπηρεσίες τους κατά της χώρας.

Ενδεδυμένοι το μανδύα του «ανεξάρτητου δημοσιογράφου» δυσφημούν την πατρίδα με άρθρα τους σε ξένα Μέσα Ενημέρωσης.

Πριν από λίγους μήνες, μετακλητός συνεργάτης στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, τώρα πρώην μετακλητός στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα άρθρα αυτά με περιεχόμενο αντιπολιτευτικές καταγγελίες, παρουσιάζουν μια εντελώς αρνητική εικόνα για τη χώρα.  Στη συνέχεια αναπαράγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και φίλα προσκείμενα Μέσα, αποδιδόμενα δήθεν σε ανεξάρτητες πηγές με την σημείωση “ορίστε τι γράφει ο διεθνής τύπος».