Τ.Θεοδωρικάκος: Είναι πολύ αμφίβολο, αν θα μπορεί να κυβερνήσει ο Τσίπρας και τυπικά μετά την 26η Μαΐου

129
Τ.Θεοδωρικάκος: Είναι πολύ αμφίβολο, αν θα μπορεί να κυβερνήσει ο Αλέξης Τσίπρας και τυπικά μετά την 26η Μαΐου

Είναι πολύ αμφίβολο, αν θα μπορούν να κυβερνήσουν και τυπικά μετά το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου υποστηρίζει στην Real News ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο στενός συνεργάτης του, Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζει ότι εάν το Μέγαρο Μαξίμου δεν επιλέξει να κάνει τις εθνικές μαζί με τις Eυρωεκλογές τότε μετά τις 26 Μαΐου θα είναι μια  ηττημένη κατά κράτος κυβέρνηση με τη σφραγίδα του λαού.

Παράλληλα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος τονίζει πως η εκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πιο κίτρινη όλων των εποχών, με ψευδεπίγραφα διλήμματα και συκοφαντικές επιθέσεις, αλλά όπως υποστηρίζει δεν τους ακούει πλέον, κανένας λογικός άνθρωπος.

Ακόμα τονίζει πως το θέμα της ασφάλειας απασχολεί όλους τους πολίτες. Γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας. Δεν υπάρχει δημοκρατία και ελευθερία, χωρίς ασφάλεια.

Η παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές για να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα είναι ανάγκη να ενισχυθεί. Άρα, το πρόβλημα είναι κοινό για όλους: Αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους, απολιτικούς. Όλους τους απασχολεί αυτό το πρόβλημα. Η κυβέρνηση, όμως, δυστυχώς ανέχεται και τους εγκληματίες και τους μπαχαλάκηδες, αυξάνοντας την ανομία, όπως σημειώνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τέλος, ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ακόμα επισημαίνει πως στο δρόμο για τις εκλογές τα διλήμματα σχηματοποιούνται ως εξής: Αλήθεια ή ψέματα, ευκαιρίες και δουλειές για τους πολλούς ή φτωχοποίηση. Και τελικά όλα αυτά προσωποποιούνται: Κυριάκος Μητσοτάκης η Αλέξης Τσίπρας, αναφέρει χαρακτηριστικά.