Τα… άκουσαν Νοτοπούλου και Παππάς στη Θεσσαλονίκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας κατέστρεψε οικονομικά» (Videos&Photos)

700
Θεσσαλονίκη:Τα… άκουσαν Νοτοπούλου και Παππάς

Εντάσεις προκάλεσε η παρουσία της Κατερίνας Νοτοπούλου στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, που είχε θέμα τον ΟΑΣΘ.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», ανέβηκε στο βήμα για να υπερασπιστεί το έργο της προηγούμενης Κυβέρνησης σε σχέση με τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Τα λεγόμενά της δεν έγιναν δεκτά με ευχάριστη διάθεση από μικρομετόχους του ΟΑΣΘ, οι οποίοι της επιτέθηκαν φραστικά, κατηγορώντας παράλληλα την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι τους κατέστρεψε οικονομικά, σύμφωνα με το GR Times.

Εξαιτίας της κατάστασης που δημιουργήθηκε η σύμβουλος της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Έλλη Χρυσίδου, αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

Λίγη ώρα αργότερα, η συνεδρίαση διακόπηκε για δεύτερη φορά, όταν στο βήμα ανέβηκε ο Στέλιος Παππάς.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ δέχτηκε επίσης φραστική επίθεση από μικρομετόχους του οργανισμού, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι τους οδήγησε στην καταστροφή. Μάλιστα, ένας ηλικιωμένος μικρομέτοχος πλησίασε στο βήμα και του επιτέθηκε προσωπικά, μέχρι να τον απομακρύνουν δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσος Τσαβλής, αναγκάστηκε και πάλι να διακόψει τη συνεδρίαση, η οποία ξεκίνησε περίπου 15 λεπτά αργότερα και αφού αποχώρησαν από την αίθουσα οι διαμαρτυρόμενοι.