Τα (νέα) sms του Καλογρίτσα που ανατινάζουν τον Παππά (ονόματα)

306

Συνεχίζεται (σήμερα) η κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική που διερευνά τυχόν αξιόποινες πράξεις από την πλευρά του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Και ενώ ο πρώην υπουργός έσπευσε να καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου της Προανακριτικής Σταύρου Κελέτση, απέφυγε να προχωρήσει σε αντίστοιχη ενέργεια εναντίον του Καλογρίτσα, ο οποίος έχει πει (και τι δεν έχει πει) εναντίον του. Ο κ. Παππάς είπε ότι περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία και ότι μετά θα μηνύσει τον επονομαζόμενο και ως «καπετάνιο».

-Με βάση την κείμενη νομοθεσία, όταν κατατίθεται μια μήνυση, αυτομάτως οπτικοακουστικό υλικό παρανόμως αποκτηθέν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο, προκειμένου να αποδειχτεί η αλήθεια, νομιμοποιείται. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο Καλογρίτσας εκτιμώ ότι δεν διαθέτει μόνο τα δύο, τρία sms που έχουμε δει, αλλά πολύ περισσότερα. Επίσης, κάτι σα να μου λέει ότι ως παλιός κομμουνιστής κρατούσε γενικώς πρακτικά. Σε κάθε περίπτωση θα είχε ενδιαφέρον τώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η Προανακριτική, να βγει και να μηνύσει τον Καλογρίτσα ο Παππάς.

! Εκτός από τον Μαρινάκη και τον Κοντομηνά, ο στενός συνεργάτης του Τσίπρα, Νίκος Παππάς, είχε μεσολαβήσει για να υπάρξουν συναντήσεις με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη, ενώ έστελνε και μηνύματα κάνοντας αναφορές σε κάποιον Μάρη και σε ποσοστά που θα ελάμβανε σε ένα πολυμετοχικό (προφανώς) σχήμα στην τηλεόραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: powergame.gr