Τα ψέματα του Τσίπρα και η ομολογία του Πολάκη

325

Μια αποστροφή από την ανούσια, ανερμάτιστη, ψευδεπίγραφη, καταγγελτική, διαστρεβλωτική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή, ξεσκέπασε την πνευματική ένδεια ενός ημιμαθούς πολιτικάντη, ο οποίος κρατούσε τα ηνία της χώρας επί πεντέμιση χρόνια και την άφησε φεύγοντας, διχασμένη, κατακερματισμένη και με μεγάλες χαίνουσες πληγές.

Του Γιάννη Μιχαήλ

Ο… τέως κρίνοντας εξ΄ιδίων τα αλλότρια κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για "ανεμελιά, τεμπελιά, ιδεοληψία, αλαζονεία" και άλλα ηχηρά παρόμοια, έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα, λέγοντας ότι ο Μητσοτάκης επιλέγει "την σύγκρουση στην Βουλή". Η λέξη "σύγκρουση", είναι βούτυρο στο ψωμί του αριστερού ασκεριού, επειδή δεν έχουν επιχειρήματα και τεκμηριωμένες προτάσεις να καταθέσουν στο Κοινοβούλιο, για οποιοδήποτε θέμα και εάν συζητείται. Χρησιμοποιούν τον εύκολο καταγγελτικό λόγο, γιατί θέλουν (ή δεν μπορούν) να υιοθετήσουν την κοινά παραδεκτή άποψη, ότι στην Βουλή, είναι θεμιτές οι αντιπαραθέσεις.

Όμως, πρώτα απ’ όλα ο ναός της Δημοκρατίας είναι ο χώρος παραγωγής ιδεών, προτάσεων και θεμιτής κριτικής στην κυβέρνηση. Οι έωλες καταγγελίες και αοριστολογίες προς άγραν εντυπώσεων, προκαλούν αποστροφή και θυμηδία στους νουνεχείς πολίτες, γι’ αυτό και αποστρέφουν το πρόσωπό τους, από ημιμαθείς, διαστρεβλωτές της πραγματικότητας, πολιτικάντηδες, οι οποίοι έχουν μέγα προνόμιο να κάνουν το άσπρο- μαύρο.

Όλη η υφήλιος, έχει υποστεί σοβαρές και ανήκεστες βλάβες από την πανδημία. Οι οικονομίες έχουν πληγεί σε τρομερό βαθμό, αλλά ακόμα περισσότερο έχει κοστίσει στην ανθρωπότητα, ο θάνατος εκατομμυρίων πολιτών και πολλών άλλων οι οποίοι νόσησαν και θεραπεύθηκαν. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

Όμως ο Τσίπρας αντί να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, κατήγγειλε ότι δεν έγινε τίποτα το σωστό και γι’ αυτό η χώρα μας είναι ουραγός στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Με ένα κλαψοκακομοίρικο ύφος, διαστρέβλωνε χωρίς αιδώ, τα πλήρη και τεκμηριωμένα στοιχεία από διεθνείς οργανισμούς για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, τα οποία παρουσίασε στην Βουλή ο πρωθυπουργός.

Ενάμιση χρόνο, μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε την παραμικρή αυτοκριτική για τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης. Κάποια αποσπατικά και μασημένα λόγια και τίποτε άλλο.

Βέβαια ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά τι έχει συμβεί την αλήστου μνήμης περίοδο της πρωθυπουργίας Τσίπρα. Γι’ αυτό και κρατάει καθηλωμένα τα ποσοστά του κόμματος του, με έντονη τάση για ακόμα χαμηλότερες πτήσεις.

Για όλα όσα έχουν συμβεί (και είναι πάρα πολλά) έδωσε απάντηση ο πιστός "Άργος" του Αλέξη, (προχθές δημοσίευσε μια φωτογραφία, ζωσμένος με φυσεκλίκια και κρατώντας όπλο) μπρουτάλ Κρητικός από την άγρια φύση των Σφακίων Παύλος Πολάκης.

Με μια σπαραξικάρδια δήλωση, την οποία έκανε σε τηλεδιάσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παυλής ομολόγησε κυνικά, ότι "χάσαμε γιατί γαμ… την μεσαία τάξη, με την επαχθή φορολογία που επιβάλαμε". Ειλικρινά δεν είχαμε αντιληφθεί ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι και… σεξομανείς. Τώρα που το μάθαμε, κύριε Πολάκη, μόλις βλέπουμε ΣΥΡΙΖΑΙΟ θα στρίβουμε τη γωνία. Όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να μην σας ξαναβρούμε μπροστά μας.