Τάκης Θεοδωρικάκος: Ούτε έναν περιφερειάρχη δεν θα εκλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ

11
Επίθεση Θεοδωρικάκου στην κυβέρνηση

Σκληρή επίθεση εξαπολύει ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην κυβέρνηση με συνέντευξη του στην εφημερίδα "Τα Νέα" υποστηρίζοντας πως η δίψα της νομής της εξουσίας και το προσωπικό συμφέρον μπήκαν πάνω από το συμφέρον των πολιτών και της πατρίδας αφού η στρατηγική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκε εδώ και καιρό.

κ. Τσίπρας θέλει πάρα πολύ να φτάσει στο τέλος της τετραετίας, αλλά διατρέχει έναν κίνδυνο που δεν μπορεί να αψηφήσει: Τη συντριβή στις Περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές", σημειώνει ο επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, όσον αφορά τις περιφερειακές κάλπες ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστηρίζει ότι θα γιγαντωθεί το αίτημα να φύγει η σημερινή κυβέρνηση και ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτε ένας περιφερειάρχης που να προέρχεται από τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό άλλωστε όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ.

Το σύνολο των περιφερειαρχών που θα εκλεγούν θα κινούνται στον πολιτικό χώρο της Ν.Δ. και στον πολιτικό χώρο του ΚΙΝΑΛ. Και θα είναι μια απόδειξη ότι στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να διαλύσει με την απλή αναλογική, οι δυνάμεις του ρεαλισμού, της λογικής και της προόδου θα επικρατήσουν για να δώσουν μια νέα υπόσταση στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης.

Αλλά και στις ευρωεκλογές θα κυριαρχήσει η λαϊκή πλειοψηφική φωνή που θα πει " φύγετε " στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ο επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ. Και προσθέτει θα προταχθούν τα εθνικά πολιτικά κριτήρια και ο κ. Τσίπρας θα πληρώσει βαριά το τίμημα για την φτωχοποίηση που προκάλεσε, για τα ψέματα που είπε, για τις απαράδεκτες εθνικές υποχωρήσεις, για τη συνολική του αποτυχία.

Παράλληλα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθαρίζει πως οι επόμενες εκλογές θα είναι μια πολύ σκληρή αναμέτρηση.

"Η κυβέρνηση δυναμιτίζει το πολιτικό τοπίο. Διχάζει την κοινωνία και συκοφαντεί τους αντιπάλους της, παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη. Διέλυσε τη δημιουργική οικονομία με την υπερφορολόγηση, δέσμευσε τη χώρα σε πολύ βαριές και μακροχρόνιες μνημονιακές υποχρεώσεις και μοιράζει προεκλογικά επιδόματα και υποσχέσεις παρηγοριάς σαν να μην τρέχει τίποτα. Και ταυτόχρονα με την ανευθυνότητά τους αυξάνουν και τους εθνικούς κινδύνους. Γι’ αυτό η πολιτική αλλαγή είναι κατεπείγουσα ανάγκη ώστε να υπάρξει μια νέα ισχυρή κυβέρνηση, με μεγάλη κοινωνική και κοινοβουλευτική βάση ", αναφέρει χαρακτηριστικά.