Τάκης Θεοδωρικάκος: Το υπεύθυνα και σεμνά είναι αξία ζωής για εμας

83

Μια εβδομάδα μετά την μεγάλη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές ο Τάκης Θεοδωρικάκος, υπεύθυνος της στρατηγικής της Πειραιώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε συνέντευξη του στην realnews αναφέρεται στο θετικό αφήγημα και τον προγραμματικό λόγο που αναδεικνύει η ΝΔ.

Τους χαμηλούς τόνους που επικράτησαν παρά τη νίκη, το μήνυμα ενότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τον στόχο των εθνικών κάλπών.

Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όλα αυτά τα χρόνια προτείνει και δεσμεύεται από τη Συμφωνία Αλήθειας.

Το σχέδιο με το οποίο η Ελλάδα θα γίνει ισχυρή, η κοινωνία θα επανακτήσει τη συνοχή της, οι πολίτες τη ρεαλιστική τους ελπίδα σημειώνει ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ.

Εμείς δεν βάζουμε ταμπέλες στους πολίτες. Θέλουμε να τους ενώσουμε όλους. Ασφαλώς απευθυνόμαστε στους πάντες, χωρίς εξαιρέσεις. Όποιες επιλογές κι αν είχαν στο παρελθόν οι διαχωριστικές γραμμές του χθες, έχουν ατονήσει.

Τώρα απαιτείται συστράτευση για το δημιουργικό αύριο του τόπου, υποστηρίζει ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παράλληλα υπογραμμίζει οτι αντιμετωπίζουν την εκλογική επιτυχία με αίσθημα ευθύνης και σεμνότητα. " Το υπεύθυνα και σεμνά είναι αξία ζωής για εμας " αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος υποστηρίζει πως είναι θεμιτό η ΝΔ να διεκδικήσει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές αλλά σε κάθε περίπτωση όπως έχει ξεκαθαρίσει ο πρόεδρος της ΝΔ θα υπάρξει κάλεσμα συστράτευσης για την αναγέννηση της Ελλάδας.

Παράλληλα αναφέρεται και στους λόγους της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας οτι " πλήρωσε το τίμημα της αποτυχίας, της εξαπάτησης των πολιτών και ιδιαίτερα την αλαζονεία που επέδειξε και προσωπικά ο Πρωθυπουργός.

Όταν λες " δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να χάσω ", κι όταν μοιράζεις προεκλογικά επιδόματα και υποσχέσεις, προκαλείς αξιοπρεπείς ανθρώπους που δοκιμάζονται όλα αυτά τα χρόνια ".

Οσον αφορά τα γαλάζια ψηφοδέλτια τονίζει οτι θα σηματοδοτούν πανστρατιά ενότητας των Ελληνων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. " Είναι ανοιχτά σε όλες τις άξιες Ελληνίδες και όλους τους άξιους Έλληνες.

Θα είναι ψηφοδέλτια με χαρακτηριστικά την αξιοκρατία, την ανανέωση, τη διεύρυνση. Επειδή όμως στην πολιτική όπως και στην ζωή δεν υπάρχει παρθενογένεση, εξυπακούεται ότι στην πρώτη γραμμή της μάχης θα είναι και έμπειρα στελέχη που διαχρονικά έχουν προσφέρει στην παράταξη και τη δημόσια ζωή " σημειώνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος.