Τέλος οι επιχειρήσεις για τον Δημ.Κοντομηνά-Τι συμβαίνει με την υγεία του

1593

Όπως έγκαιρα σας είχαμε ενημερώσει οι εξελίξεις στον ALPHA είναι καταιγιστικές. Μετά την εξαγορά του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού από τη Motor Oil, η οικογένεια Βαρδινογιάννη προχωράει στη ριζική του ανασυγκρότηση.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή και όπως δημοσίευσε το «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου, ξηλώνεται ολόκληρο το διευθυντικό επιτελείο που χρεώνεται τη χαμηλή θεαματικότητα εκπομπών και της ενημερωτικής ζώνης, που είχε ως αποτέλεσμα να συσσωρευτούν χρέη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Η ανασυγκρότηση που περιλαμβάνει μείωση του κόστους παραγωγών αλλά και του μισθολογικού κόστους σε ποσό στο 40% γίνεται υπό την αυστηρή εποπτεία του Πάνου Κυριακόπουλου, ο οποίος κατάφερε με μια σειρά κινήσεις να κάνει κερδοφόρο το STAR, το δεύτερο κανάλι της οικογένειας.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας αποσύρθηκε ολοκληρωτικά από τον ALPHA, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες μέρες ενδέχεται να μεταβιβάσει σε ξένο όμιλο την ασφαλιστική εταιρεία που έχει στην Κύπρο.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κοντομηνάς νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες σε σουίτα του νοσοκομείου «Υγεία» καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στο πλευρό του επιχειρηματία είναι συνεχώς δίπλα του η κόρη του Μαρία και ο γαμπρός του Αριστοτέλης Τζιαμπίρης, ενώ έχουν «επιστρατεύσει» τους κορυφαίους γιατρούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι ανέλαβαν την θεραπεία του.

Επικεφαλής του Ιατρικού team είναι ο καθηγητής Δημήτρης Λινός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του «Υγεία» ο οποίος μαζί με την ομάδα του «έχει πέσει» πάνω στον 81χρονο επιχειρηματία.

Η εισαγωγή του Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη μετά την επιστροφή του από την Αμερική, όταν παρουσίασε προβλήματα υγείας.

Τις πρώτες ημέρες, τα προβλήματα δεν ήταν σοβαρά και ο επιχειρηματίας έμεινε στο Κτήμα της Βαρυπόμπης, έχοντας όμως δίπλα του, σε 24ωρη βάση αποκλειστική νοσοκόμα και γιατρό σε «επιφυλακή».

Όταν διαπιστώθηκε η επιδείνωση της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Μάλιστα, η Μαρία Κοντομηνά και ο σύζυγος της έφεραν γι' αυτό τον λόγο από την Αμερική με καθαρά συμβουλευτικό ρόλο τον Βασίλη Κολιάτσο, καθηγητή Παθολογίας, Νευρολογίας και Ψυχιατρικής στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης.