Τέσσερις αδελφές δημιούργησαν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για τον κορωνοϊό (Photos)

95
Ένα παιχνίδι για τον κορωνοϊό δημιούργησαν οι τέσσερις αδελφές Σβάντερλαπ, Ρεμπέκα, Σάρα, Λάρα και Στέλλα, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown της Γερμανίας.

Ένα παιχνίδι για τον κορωνοϊό δημιούργησαν οι τέσσερις αδελφές Σβάντερλαπ, Ρεμπέκα, Σάρα, Λάρα και Στέλλα, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown της Γερμανίας.

Οι τέσσερις αδελφές αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους επινοώντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με έμπνευση από τον κορωνοϊό. Μάλιστα, το εν λόγω παιχνίδι το αγόρασαν χιλιάδες καταναλωτές.

Το «Corona» μπορεί να παιχτεί με έως και τέσσερις παίχτες, οι οποίοι ανταγωνίζονται για να αγοράσουν όλα τα είδη παντοπωλείου σε μια λίστα αγορών για έναν ηλικιωμένο γείτονα που προστατεύεται από τον κορωνοϊό.

Οι παίχτες συλλέγουν και ανταλλάσσουν κάρτες παιχνιδιού και ο νικητής είναι αυτός που  παραδίδει πρώτα όλα τα αντικείμενα.

Τα εμπόδια στην πορεία περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση του ιού, ο οποίος σας στέλνει σε καραντίνα, ή το να διαπιστώσετε ότι οι κάποιοι άλλοι έτρεξαν και έχουν ήδη εξαφανίσει όλα τα χαρτιά τουαλέτας ή τα ζυμαρικά.

«Η βασική αρχή είναι η αλληλεγγύη. Αλλά καθένας από τους παίκτες μπορεί να αποφασίσει να συνεργαστεί με τους άλλους ή να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα γι 'αυτούς μπλοκάροντας το μονοπάτι τους με ιούς», είπε η 20χρονη Σάρα στο Reuters TV από το πατρικό της στη δυτική πόλη του Βισμπάντεν.

Οι αδελφές δούλεψαν στο παιχνίδι τα περισσότερα βράδια κατά τη διάρκεια του ανοιξιάτικου lockdown, ενσωματώνοντας σταδιακά περισσότερα στοιχεία μέσα από τα νέα και τις εξέλιξεις της πανδημίας.

«Αυτό συνέβη και με τον όρο συσσώρευση. Επίσης είδαμε τις συναυλίες στα μπαλκόνια της Ιταλίας και το μετατρέψαμε σε κάρτα παιχνιδιού», πρόσθεσε η Ρεμπέκα.

Εντυπωσιασμένος από την προσπάθεια των τεσσάρων κοριτσιών, ο πατέρας τους ο Μπένεντικτ Σβάντερλαπ αποφάσισε να εμπορευματοποιήσει το παιχνίδι προσλαμβάνοντας έναν καλλιτέχνη για να σχεδιάσει κάρτες, ταμπλό και κουτιά.

Έως τώρα έχει πουλήσει 2.000 αντίτυπα και έχει εγγραφεί σε ένα κατάστημα παιχνιδιών ως δευτερεύων διανομέας.

«Επειδή το παιχνίδι ήταν τόσο δημοφιλές, ήταν μια πρόκληση για την οικογενειακή μας επιχείρηση - να συσκευάσουμε και να κυκλοφορήσουμε 500 παιχνίδια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η ζήτηση ήταν τεράστια από όλη τη Γερμανία», είπε η Ρεμπέκα.