Θα μείνουν σπίτι οι πολιτικοί αρχηγοί το Πάσχα - πλην Βαρουφάκη

439

«Αρνί στο φούρνο ή μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι» είχε συμβουλεύσει τους υπουργούς και συνεργάτες του (σε μια τηλεδιάσκεψη) ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για το Πάσχα. Ο ίδιος θα περάσει το Πάσχα στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του, όπως προτρέπει να κάνουν οι πάντες, αναφέρει ο Βηματοδότης,
Φαίνεται ότι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που θα κάνει Πάσχα εκτός Αθηνών θα είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Θα βρίσκεται στην Αίγινα. Οι υπόλοιποι στα σπίτια τους.
Η Φώφη Γεννηματά, για παράδειγμα, θα βάλει αρνί στον φούρνο, θα φτιάξει η ίδια τη μαγειρίτσα (όσοι τη δοκίμασαν λένε πως είναι καταπληκτική), ενώ τις προετοιμασίες για το Πάσχα τις άρχισε ήδη (στα διαλείμματα των τηλεδιασκέψεων με τους συνεργάτες της) πλάθοντας κουλουράκια με τα παιδιά της. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μείνει σπίτι, θα βάλει στον φούρνο το φαγητό. Το ίδιο θα κάνει και ο Αλέξης Τσίπρας, αν και λεπτομέρειες δεν γνωρίζω.
Οι συνεργάτες του μου λένε πως πρόγραμμα για το σπίτι δεν έχει ακόμα καταρτισθεί για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα με ενημερώσουν εγκαίρως.