Θέατρο του Παραλόγου ή παραλογισμός της Πολιτικής

32

Ο ετερόκλητος συνεταιρισμός εξουσίας με το όνομα Συριζανέλ, μας βομβαρδίζει τον τελευταίο καιρό με ειδήσεις πού αγγίζουν τα όρια ιλαροτραγωδίας, αν δεν ήταν συγχρόνως πολύ σοβαρές, για τις αρνητικές επιδράσεις τους στα πολιτικά και εθνικά θέματα της πατρίδας.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος, σε κατάσταση πατριωτικής έξαρσης, είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την κυβέρνηση με αφορμή την εναντίωση του στην συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν παραιτείται, στηρίζοντας με την ψήφο του, αυτήν την κυβέρνηση που υπέγραψε την συμφωνία των Πρεσπών.

Μητρώο στελεχων ΝΔΤου Δρ. Φώτη Δ. Κουτσουπιά

Βουλευτές του κόμματος του, όπως ο δυσερμήνευτος κ. Παπαχρηστόπουλος με το σύνηθες άκρως προσποιητό, καταγγελτικό κατά πάντων εκτός από τον εαυτό του, ύφος, δηλώνει ότι θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και μετά θα παραιτηθεί από βουλευτής, παραμένοντας όμως επ' άπειρον στην θέση του.

Η ομάδα των ΑΝΕΛ διαλύεται εις τα εξ ών συνετέθη, πλέκοντας με χρυσοβελόνα την προβιά που θα τους εξασφαλίσει την μετάλλαξη.

Και βέβαια αυτή η συμπεριφορά, δείχνει μια δομική ιδεολογική αντίφαση σε όσα διακήρυτταν στο παρελθόν σαν παράταξη.

Δεν αντιλαμβάνονται όμως, ότι έτσι υφίσταται μια επικοινωνιακού τύπου απίστευτη αυτογελοιποίηση.

Έλληνες πολιτικοί που μετακινούνται στο πολιτικό φάσμα με γνώμονα ΕΝΑΝ
μόνο στόχο,το που υπάρχει κενή θέση γι'αυτους.

Ιδεολογίες και συστήματα αξιών, περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Ετσι, μέσα από την ψυχολογικοποίηση της πολιτικής και παραμόρφωση της πραγματικότητας, υπολογίζουν σε έλλειψη αντίδρασης μιας μιθριδατισμένης από τον έντονο λαϊκισμό κοινωνίας.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό για τον επερχόμενο Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Να αποκαταστήσει την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια του πολιτικού συστήματος και να οδηγήσει την χώρα στην ανάπτυξη και την ευημερία, γιατί ως Έλληνες #αξίζουμε_καλύτερα.

*Μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ