Θερμή υποδοχή στον Μητσοτάκη από τους Κρητικούς στο Ηράκλειο (Photos)

269
Μητσοτάκης: Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ' άκρη σ' άκρη

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην κρητική πόλη με μισή ώρα καθυστέρηση.

Πολίτες επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης”.

Ακόμα, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκαν ο Γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, υποψήφιοι βουλευτές από όλη την Κρήτη και στελέχη του κόμματος.

Μητσοτάκης: Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ' άκρη σ' άκρη

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο ήταν ο κεντρικός επιβατικός σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου.

Μητσοτάκης: Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ' άκρη σ' άκρη

«Πετύχαμε στις 26 Μαΐου μια μεγάλη εκλογική νίκη που ανοίγει το δρόμο για τις εκλογές του Ιουλίου», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατά την περιοδεία του στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Εισπράττω τον παλμό της νίκης. Για την Κρήτη μου έχω βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ’ άκρη σ’ άκρη. Και μπροστάρηδες θα είμαστε όλοι.

mitsotakis_kriti

Δίνουμε μια μεγάλη μάχη για την Ελλάδα που μας αξίζει. Θέλω να εκλέξουμε στην Κρήτη 10 βουλευτές. 4 στο Ηράκλειο, 4 στα Χανιά, 1 στο Ρέθυμνο, 1 στο Λασίθι», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος.

Μητσοτάκης: Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ' άκρη σ' άκρη

Για να το πετύχουμε πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Ο άνεμος αλλαγής φυσάει αλλά κατάληξη μας είναι οι εκλογές. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει ξανά από την αρχή. Σας θέλω όλους μπροστάρηδες στον αγώνα για να γεμίσει η Κρήτη γαλάζια ψηφοδέλτια», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης: Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ' άκρη σ' άκρη

«Στη Νέα Δημοκρατία έρχονται και άνθρωποι από άλλους χώρους. Άνθρωποι που όχι κατ’ ανάγκη σέβονται τις απόψεις μας αλλά που αναγνωρίζουν πως μόνη μεγάλη δύναμη για την Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης, συνομιλώντας με κόσμο και ανταλλάσσοντας χειραψίες. «Πάμε όλοι μαζί», απαντούσε στους πολίτες.