Θεσσαλονίκη: 58 δαγκωματιές από αγέλη σκύλων δέχτηκε 17χρονη

218

Σοκ προκαλεί η είδηση της επίθεσης που δέχθηκε 17χρονη μαθήτρια και αθλήτρια του kick boxing από αγέλη σκύλων στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το περιστατικό το οποίο η κόρη της δέχτηκε 58 δαγκωματιές σε όλο της το σώμα.

«Ήταν ένα βράδυ γύρω στις 21:30, το παιδί βγήκε έξω. Η κόρη μου, φυσικά, τα λατρεύει τα ζώα, δεν είχε ποτέ πρόβλημα, ούτε να τα προκαλέσει, τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 17χρονης και πρόσθεσε: ««Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά γύρισε πίσω και είδε 15 σκύλους να πηγαίνουν κατά πάνω της. Κοίταξε να βρει κάποιον κάδο να ανέβει επάνω ή κάποιο αυτοκίνητο, αλλά δεν υπήρχε. Να τρέξει, φοβήθηκε, οπότε άρχισε να δέχεται τις δαγκωματιές της αγέλης, έχοντας τα χέρια της ψηλά, προσπαθώντας να μην πέσει και τη δαγκώσουν στο κεφάλι και τον λαιμό. Προσπαθούσε να πάει σε έναν κύριο που είχε δει λίγο πιο κάτω, σε ένα αυτοκίνητο, με σκοπό να τη δει και να τη βοηθήσει».

«Δεν έβγαινε φωνή, δεν μπορούσε να φωνάξει "βοήθεια", είχε σοκαριστεί. Να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος, όποιος και αν είναι, πήγε, τη βοήθησε και πήγε την κόρη μου στο νοσοκομείο», είπε ακόμη.