Θετικός στον κορωνοϊο ο Άδωνις Γεωργιάδης (εικόνα)

197

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για δεύτερη φορά από την αρχή της πανδημίας αν και πλέον είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Υπουργός Ανάπτυξης με ανάρτησή του στο Twitter ενημερώνοντας πως ανέβασε πυρετό και έπειτα έκανε μοριακό PCR τεστ το οποίο τον έδειξε θετικό στον ιό με αποτέλεσμα να έχει μπει ήδη σε καραντίνα.

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».