Θύμα διάρρηξης βουλευτής της Ν.Δ.

158
Θύμα διάρρηξης βουλευτής της Ν.Δ.

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Μπούρας, την περασμένη Τετάρτη.

Οι κακοποιοί έκαναν επιδρομή στο πολιτικό γραφείο του στην Ομόνοια, γκρεμίζοντας τις πόρτες ακόμη και τον τοίχο για να μπορέσουν να εισβάλουν στον χώρο. Οι ίδιοι δράστες διέρρηξαν άλλα τέσσερα διαμερίσματα.

«Σμπαράλια, τέτοια μανία. Όλα αυτά τα ξεκόλλησαν, μέχρι και τα πυράκια έσπασαν», δηλωσε ο Θανάσης Μπούρας στο STAR, δείχνοντας τις ζημιές που προκάλεσαν οι κακοποιοί.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η επιδρομή των διαρρηκτών έγινε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς. Οι ζημιές σε αρκετά γραφεία είναι σημαντικές.

«Με κλοτσιές προφανώς και με τον πυροσβεστήρα», λέει ένοικος της πολυκατοικίας για το πώς μπήκαν μέσα. Όπως τονίζει, επειδή φοβήθηκαν μήπως ήταν ακόμα μέσα, ειδοποίησαν την Αστυνομία και πήγαιναν όροφο - όροφο κάνοντας αυτοψία για το τι έχει γίνει.

«Η εγκληματικότητα, ας λένε κάποιοι, δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε. Χρειάζεται καλύτερη αστυνόμευση, να νοιώθει ο άλλος ότι υπάρχει αστυνομία δίπλα του», τονίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Από το πολιτικό γραφείο οι δράστες άρπαξαν μερικά κέρματα και ένα laptop που περιείχε σημαντικά αρχεία του βουλευτή και έφυγαν αφήνοντας πίσω τους ζημιές χιλιάδων ευρώ.