Τι απαντά ο... «Μακεδονοκλάστης» Κουίκ στον Καμμένο (εικόνες)

73

Τη δική του έμμεση απάντηση στον Πάνο Καμμένο περί «μακεδονοκλαστών» δίνει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.

Ο υπουργός των ΑΝΕΛ έχει κάνει σε διάστημα λίγων ωρών απανωτά tweets για τις δραστηριότητες της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, η οποία επίσης έχει μπει στο στόχαστρο του Πάνου Καμμένου.

Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε στη διάρκεια της Εθνικής Συνδιάσκεψης: «Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε -χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ όσο και η Έλενα Κουντουρά δεν έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο των ΑΝΕΛ.

Ο Τέρενς Κουίκ είχε απαντήσει στον Πάνο Καμμένο και με την ιδιότητά του. Με αφορμή την επίσκεψή του στην Αίγυπτο δήλωσε ότι υπηρετεί την εξωτερική πολιτική, «όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας».