Τι αποκάλυψε η Μαρέβα με αφορμή το βιβλίο της Ομπάμα(εικόνες-βίντεο)

289

Μια εξαιρετική εκδήλωση και με ένα πάνελ ομιλητών στο οποίο ισχυρές γυναικείες προσωπικότητες έκλεψαν -η κάθε μια ξεχωριστά- την παράσταση αποτέλεσε η παρουσίαση του βιβλίου της Μισέλ Ομπάμα Becoming, «Η δική μου Ιστορία» , αργά το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής.

Στην παρουσίαση του βιβλίου, το οποίο κυκλοφορεί από την Αthens Βookstore Publications, συμμετείχε και η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, η παρέμβαση της οποίας προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

Και ιδιαίτερα οι αναφορές της, στις συμβουλές που έλαβε από το οικογενειακό της περιβάλλον - και τις οποίες τηρεί κατά γράμμα στην ζωή της- αλλά και στην ανάγκη της σκληρής δουλειάς που αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας

«Στην εξουσία, τη μια μέρα σε γλύφουνε, την άλλη δεν σε ξέρουν», ανέφερε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της ομιλίας της η Μαρέβα Μητσοτάκη αποσπώντας ένα πολύ θερμό χειροκρότημα από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους.

Μαζί με την κ. Μητσοτάκη στην εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση που έφερε και την προσωπική σφραγίδα του εκδότη της Αthens Βookstore Publications Γιώργου Μουρούτη βρέθηκαν και συνομίλησαν με το κοινό και άλλες σημαντικές προσωπικότητες, όπως η κ. Ολγα Κεφαλογιάννη, η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη, η CEO της Microsoft Πέγκυ Ανωνάκου αλλά και D.J Φώφη Τσεσμελή που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο επιτυχημένος συντονισμός της συζήτησης πιστώνεται στην γνωστή δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου.