Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν

170
Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν

Στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον 32χρονο συζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

"Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της”, ανέφερε ο Θανάσης Χαρμάνης.

Αναφορικά με το θέμα του παιδιού, ο δικηγόρος είπε ότι "θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση. Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».

Αίτημα συνεπιμέλειας της μικρής Λυδίας από τις δύο οικογένειες καταθέτει ο πιλότος

O δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα καταθέσει αίτημα συνεπιμέλειας της μικρής Λυδίας.

Ο 32χρονος πιλότος επιθυμεί το παιδί να παραμείνει αποκλειστικά με συγγενικά πρόσωπα και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συνεννόηση των δύο οικογενειών για το θέμα της επιμέλειας με την Εισαγγελία Ανηλίκων, προκειμένου να βρεθεί η καταλληλότερη λύση για το κοριτσάκι.

Εντός της εβδομάδας κοινωνικοί λειτουργοί θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της μικρής. Κοινωνικοί λειτουργοί αναμένεται να επισκεφθούν τόσο την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο, όσο και την οικογένεια του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η μητέρα της 20χρονης, δεν φαίνεται αρνητική στο να μοιραστεί η επιμέλεια μεταξύ των δύο οικογενειών, ενώ δηλώνει ότι έχει την οικονομική δυνατότητα σε αυτή τη φάση να υποστηρίξει πλήρως το παιδί.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας θα εξετάσει τους τρόπους επικοινωνίας του 32χρονου με το παιδί του.