Τι γράφει ο Καμμένος για τη συνάντηση του Ζάεφ με τον Σόρος (εικόνες)

63
Τι γράφει ο Καμμένος για τη συνάντηση του Ζάεφ - Σόρος

Αιχμές για τη χρηματοδοτήσεις που βοηθούν «να αλλάξουν συνειδήσεις», άφησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τη συνάντηση του Αμερικανο-ούγγρου μεγαλοεπενδυτή, Τζορτζ Σόρος, με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, στο Νταβός.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Πάνος Καμμένος σημειώνει ότι «όσοι μιλούμε, απειλούμαστε με δίκες» και πρόσθεσε: «τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ».

«Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω «επιχειρηματικών συμφωνιών», μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις. Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ», έγραψε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας.

 

Ο Πάνος Καμμένος προχώρησε και σε δεύτερο tweet, σημειώνοντας ότι ελπίζει «έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν Έλληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα».

«Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ....Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν Έλληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα..», έγραψε, αναρτώντας και πάλι την ίδια φωτογραφία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας επιχειρεί να εμπλέξει τον Τζορτζ Σόρος στο ζήτημα της διευθέτησης του ονόματος των Σκοπίων.

Μάλιστα, το όνομα του μεγαλοεπενδυτή είχε προκαλέσει έντονο περίοδο αντιπαράθεσης στο επεισοδιακό υπουργικό συμβούλιο, όταν ο τότε υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και ο Πάνος Καμμένος είπε ότι η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος, για να εξαγοραστούν βουλευτές του VMRO-DPMNE στα Σκόπια.

Μάλιστα, η έλλειψη αντίδρασης προκάλεσε κρίση στις σχέσεις του πρωθυπουργού με τον Νίκο Κοτζιά, ο οποίος οδηγήθηκε σε παραίτηση.