Τι γυρευε βραδιάτικα στο Μαξίμου ο Αντώναρος; (εικόνα)

141

Την (πίσω) πόρτα του Μαξίμου πέρασε για ακόμη μια φορά ο γίγαντας της πολιτικής σκέψης και επίτιμος σχολιαστής του Docoumento Αντώναρος, σύμφωνα τουλάχιστον με φωτογραφία που δημοσίευσε χρήστης του Twitter.

Προφανώς το πρώην στέλεχος της ΝΔ , ήθελε να ενημερωθεί από "πρώτο χέρι" και δια ζώσης, περι των απόψεων της κυβέρνησης Τσίπρα για το Σκοπιανό, λίγο πριν εμφανισθεί στην γνωστή  προπαγανδιστική εκπομπή του Κοτρωτσου στην ΕΡΤ

Κεγκέρογλου: Να τον χαίρεστε -Συνεχίζετε η κεντροδεξιά διεύρυνση

Ο βουλευτής της Δημοκρατική Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου σχολίασε στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλη τη φωτογραφία που κυκλοφορεί από το πρωί στο διαδίκτυο και εμφανίζει τον Ευάγγελο Αντώναρο να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο αφού έχει βγει από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου χθες το βράδυ .

«Χθες με μερική έκπληξη είδαμε στην ΕΡΤ τον κ. Αντώναρο να εκπροσωπεί και να εκφράζει τις  απόψεις του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών .

«Δεν  ήταν παράξενο αφού είχε βγει νωρίτερα από την πίσω πόρτα στο Μαξίμου. Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο βήμα της διεύρυνσης προς την κεντροδεξιά».

«Να τον  χαίρεστε. Μετά την  Παπακώστα, τον Παπαγγελόπουλο, την Κουντουρά και τον Κουίκ  και  όλους τους εξουσιομανείς από τον δικό μας  χώρο που μας πρόδωσαν