Τι λέει ο Καμίνης για τις επιθέσεις του Καθεστώτος στην Μαρέβα

77

Έναν ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, στον πόλεμο (όπως η ίδια τον χαρακτηρίζει) που δέχεται από την κυβέρνηση και τα… παπαγαλάκια της.

Ο υπερασπιστής της, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» δεν είναι άλλος από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο οποίος επιτέθηκε με σκληρά λόγια, και μάλιστα παρουσία υπουργού της κυβέρνησης, σε όσους πετούν λάσπη στη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ.

Το «ξέσπασμα» του κ. Καμίνη έγινε στην εκδήλωση του Ιδρύματος Friedrich Ebert (του think tank του SPD) σε συνεργασία με την Ομάδα των Σοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο δήμαρχος Αθηναίων είναι ένας πράος άνθρωπος και σπανίως ανεβάζει τους τόνους, αλλά αυτή τη φορά εμφανίστηκε λάβρος κατά της κυβέρνησης. Και τι δεν είπε…

Είπε ότι εδώ και τριάμισι χρόνια η Δημοκρατία υφίσταται επίθεση, όπως επίθεση υφίστανται και οι θεσμοί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οσοι είναι αντίπαλοι των κυβερνώντων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θεωρούνται «γερμανοτσολιάδες», ότι οι κυβερνώντες επιχείρησαν χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, διάλυση της Παιδείας με τραμπούκους και της Αυτοδιοίκησης με τον «Κλεισθένη». Και θυμήθηκε τις επιθέσεις που δέχεται η Μαρέβα.

«Είναι απαράδεκτες οι προσωπικές επιθέσεις που γίνονται κατ’ επανάληψη στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Προτού σας περιγράψω πώς αντέδρασαν οι παρευρισκόμενοι, μαθαίνω ότι υπήρχε μια άτυπη συμφωνία ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι στην πολιτική τους αντιπαράθεση αφήνουν έξω τις γυναίκες και τα παιδιά.

Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι τήρησε αυτή τη συμφωνία και ως πρόεδρος της ΝΔ δεν αναφέρθηκε ούτε μία φορά στην Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα.

Αντιθέτως, λένε οι συνεργάτες του, δεν την τήρησε ο κ. Τσίπρας που είχε επιτεθεί ο ίδιος καθώς και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στη Μαρέβα για το σπίτι της στο Παρίσι, για την offshore κ.τ.λ.