Τι να φοβάται άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ και αλλάζει άρον-άρον τον νόμο για τις υποκλοπές;

546

Μετά την ένδοξη περίοδο Μαυρίκη όπου οργίαζαν οι υποκλοπές η Πολιτεία αυστηροποίησε τον νόμο για τις παράνομες υποκλοπές, οι οποίες διώκονταν σε βαθμό κακουργήματος.

Όταν οι Συριζαίοι βρέθηκαν στην κυβέρνηση τροποποίησαν τον σχετικό νόμο εξαιρώντας τις υποκλοπές που σχετίζονται με υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.

Όταν, δηλαδή, παρουσιάσει κάποιος ένα ηχητικό ντοκουμέντο ή ένα βίντεο που αποκαλύπτει ύποπτες συναλλαγές κρατικών λειτουργών, βουλευτών, υπουργών, διοικητών ΔΕΚΟ, τότε το υλικό γίνεται αποδεκτό από τη Δικαιοσύνη και η συγκεκριμένη υποκλοπή δεν διώκεται.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι στην κυβέρνηση επείγονται να αλλάξουν και πάλι τον νόμο για να διώκεται κακουργηματικά κάθε υποκλοπή, ακόμα κι αυτή που αποκαλύπτει διαφθορά κρατικών και πολιτικών αξιωματούχων.

Το ερώτημα που τίθεται είναι, γιατί τους έπιασε πρεμούρα στο Μαξίμου για να αλλάξουν τον νόμο που οι ίδιοι κατασκεύασαν.

Αυτοί που γνωρίζουν τι ακριβώς παίζεται διαρρέουν ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να μπλοκάρει τη διαρροή υποθέσεων διαφθοράς.

Κάποιοι που είχαν ύποπτες συναλλαγές με αξιωματούχους και τους έχουν γραμμένους έχουν αρχίσει να απειλούν, γιατί προφανώς δεν πήραν ανταλλάγματα γι’ αυτά που έδωσαν.

Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει αν αρχίσουν να κελαηδάνε οι κασέτες,όπως συνέβη την ένδοξη περίοδο Μαυρίκη.