Τι πραγματικά έγινε στο σινεμά με τον «Τζόκερ»

105

Τη μαρτυρία της συζύγου του και της κόρης του που ήταν στην παράσταση των 7 στο σινεμά Αελλώ μεταφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ο Δημήτρης Μπουρνής καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί εισόδου της Αστυνομίας και απομάκρυνσης ανηλίκων που έβλεπαν την ταινία «Τζόκερ».

Η αναπαραγωγή των ισχυρισμών πως η Αστυνομία έκανε... ντου σε σινεμά για να απομακρύνει ανήλικους κατόπιν καταγγελιών μάλιστα υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού έγινε σε χρόνο ρεκόρ, με εμφανή την προσπάθεια ορισμένων να εμφανίσουν μια εικόνα που θυμίζει άλλες εποχές.

Όμως οι διαψεύσεις έχουν ήδη γίνει, αλλά είναι χαρακτηριστική η μαρτυρία ενός ανθρώπου η σύζυγος και η κόρη του οποίου ήταν στη συγκεκριμένα παράσταση.

Όπως αποκαλύπτει ουδείς έκανε ντου με όπλα για να απομακρύνει ανηλίκους από την αίθουσα του σινεμά και ούτε και καταγγελίες υπήρξαν πέραν αυτής μιας μητέρας που δεν ήθελε να δεί ο γίος της την ταινία. Στο πλαίσιο αυτό κατήγγειλε στην αστυνομία πως δεν συναινεί να τη δεί μόνος του αν και στο σινεμά έφτασε συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Δείτε πώς περιγράφει το περιστατικό στην ανάρτησή του:

«Επειδή η γυναίκα μου και η κόρη μου ήταν στην παράσταση των 7 στο Αελλω , όπου σύμφωνα με κάποιους μπουκαρε η αστυνομία και έβγαζε έξω ανήλικα παιδιά και επειδή το αναπαράγουν όλο και περισσότεροι η πραγματικότητα έχει ως εξής: Δύο μηχανές της ομάδας Δίας περίμεναν έξω από το Αελλω . Ένας από τους αστυνομικούς πλησίασε κάποιον κύριο που πήγαινε τον δεκατετράχρονο γιό του να δεί την ταινία. Να δεί ο γιός την ταινία μόνος του. Η σύζυγος όμως είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία οτι δεν συναινεί ο γιος της να δει τη ταινία . Μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις ο άνθρωπος πήρε το παιδί του και έφυγε... Αυτά περί ΕΚΑΜ που μπουκαρανε και βγάζανε παιδιά είναι ιστορίες για άγριους».