Τι ψελλίζει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα

155

Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι τα γραπτά μηνύματα μεταξύ του κ. Νίκου Παππά και Χρήστου Καλογρίτσα που κατατέθηκαν στην προανακριτική προκαλούν θυμηδία.

Παράλληλα, προαναγγέλλουν κατάθεση μήνυσης κατά του προέδρου της επιτροπής Σταύρου Κελέτση καθώς υποστηρίζουν ότι προχώρησε σε αλλοίωση των πρακτικών.

Να σημειωθεί ότι για «μήνυση» έκανε λόγο και ο κ. Νίκος Παππάς με μια λιτή ανάρτηση στο twitter:

Αναλυτικά οι κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν: «Ο κ. Καλογρίτσας προσήλθε σήμερα στην προανακριτική για να προσκομίσει κάποια μηνύματα που προκαλούν θυμηδία.

Ο Νίκος Παππάς, όπως και ο ίδιος είχε τονίσει στην ομιλία του στην Ολομέλεια, είχε συναντήσεις και επαφές με όλους τους υποψηφίους.

Σε ό,τι αφορά τα 8 εκατ. ευρώ, ο κ. Καλογρίτσας συνελήφθη για μια ακόμα φορά ψευδόμενος, ισχυριζόμενος ότι τα δανείστηκε.

Να του θυμίσουμε, όμως, ότι ο γιος του, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, έχει υπογράψει, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει δανειστεί χρήματα.

Προκύπτει, ως εκ τούτου, σωρεία αδικημάτων που έχουν διαπραχθεί τόσο από τον Χρήστο όσο και από τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα.

Σε ό,τι αφορά την πρωτοφανή αυθαιρεσία Κελέτση να παραποιήσει τα πρακτικά, ισχυριζόμενος ότι έχει το δικαίωμα, αναρωτιόμαστε: Η κατάθεση του μάρτυρα καθώς και οι διάλογοι αποτελούν αποδεικτικό υλικό. Αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Κελέτσης, έχει το σθένος να τα επικαλεστεί ενώπιον ποινικού δικαστηρίου;»