Την Παρασκευή οι συναντήσεις του Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς - Τι θα συζητήσουν

450
Την Παρασκευή οι συναντήσεις του Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς

Την Παρασκευή και τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο πρωθυπουργός ξεκινά την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, κατ΄ ιδίαν επαφές με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών, πολιτικών κομμάτων στο Γραφείο του στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Στη 1 το μεσημέρι θα συναντηθεί με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στις 5 το απόγευμα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο και στις 18:00 με τον Γραμματέα του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η συνάντηση με τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11 το πρωί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός από την ενημέρωση για το ταξίδι στις ΗΠΑ και τη συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται στις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς να συζητήσει και για τη στάση της Ελλάδας σε σχέση με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ακόμα, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια των συνομιλιών να τεθούν και άλλα ζητήματα.

Στην ατζέντα των συζητήσεων είναι πιθανό να μπει ο εκλογικός νόμος, τον οποίο η Κυβέρνηση αναμέεται να φέρει άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή, έως το τέλος Ιανουαρίου.

Επίσης, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει βολιδοσκόπηση των προθέσεων όλων των πλευρών για το πρόσωπο που θα επιλεγεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας.