Την Τρίτη το απόγευμα το διάγγελμα του Μητσοτάκη

446
Τα ατού του Κυριάκου Μητσοτάκη και η σύγχρονη διακυβέρνηση    

Tο σχέδιο για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων θα ανακοινωθεί την Τρίτη στις 6 το απόγευμα, από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ακόμα, ο υφυπουργός Επικρατείας είπε ότι οι λεπτομέρειες του σχεδίου για την επιστροφή στην κανονικότητα θα εξειδικευτούν στη συνέχεια από τους αρμόδιους υπουργούς.

Η Πρωτομαγιά μεταφέρεται για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των μέτρων

Ακόμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε τη μεταφορά του εορτασμού για την Πρωτομαγιά, μετά την άρση των μέτρων λόγω κορωνοϊού.

Η Πρωτομαγιά θα μεταφερθεί φέτος για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των μέτρων, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σε δημοσιογράφους τη Δευτέρα.

«Συναθροίσεις, όπως για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο όσα κερδίσαμε ως σήμερα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, περιγράφοντας τη σταδιακή άρση των μέτρων.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε τη μεταφορά του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

«Οι συμβολικοί εορτασμοί της Πρωτομαγιάς μεταφέρονται για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Προσβλέπουμε ότι όλα τα σωματεία και οι πολιτικές δυνάμεις, θα αναγνωρίσουν με τη στάση τους ότι φέτος είναι αλλιώς. Όπως το Πάσχα έτσι και την Πρωτομαγιά», ανέφερε ο υφυπουργός Επικρατείας.