Το 14% των Αμερικανών έχει κάνει σεξ στο γραφείο

157

Περισσότεροι από ένας στους δέκα Αμερικανούς έχουν κάνει σεξ στο γραφείο, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η εφημερίδα «New York Post».

Έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα 2 χιλιάδων ατόμων έδειξε ότι, το 14% των ερωτηθέντων έχουν δοκιμάσουν ερωτικά παιχνίδια στο χώρο εργασίας τους. Και από αυτούς, ένας στους δέκα επέλεξε να τα κάνει με τον/την διευθυντή/διευθύντρια.

Και το ενδιαφέρον είναι ότι, από τους ριψοκίνδυνους εργαζομένους, το 19% - δηλαδή ένας στους πέντε- πιάστηκαν στα «πράσα».

Η νέα έρευνα, που διεξήχθη από το κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών «Sex EdenFantasys»,έβαλε στο μικροσκόπιο τη σχέση εργασίας και ερωτικών σχέσεων.Το συμπέρασμα ήταν πώς, ενώ ορισμένοι έχουν κάνει σεξ στο χώρο εργασίας τους,το 44% των Αμερικανών απλά φλέρταρε.

Ένα ειδύλλιο στο γραφείο μπορεί να τονώσει το ηθικό των εργαζομένων με το 92% των ερωτηθέντων να δηλώνει ενθουσιασμένο που πάει στη δουλειά.

Το 70% των ερωτηθέντων που έχουν ζήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο στο χώρο εργασίας δήλωσαν ότι το κράτησαν κρυφό.Και πολύ καλά έκαναν αφού ένας στους 10 Αμερικανούς έχει κάνει σεξ με το αφεντικό τους.Και μάλιστα, το 34% επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις της με τον διευθυντή μόνο και μόνο για να ανέβει στην ιεραρχία.

"Έρωτας,σεξ, σχέσεις - ξεπερνούν τα όρια και τους κανόνες, δημιουργώντας προβλήματα στον κοινωνικό ιστό", δηλώνει ο Φρεντ Πετρένκο το κατάστημα «EdenFantasys».

Τα ειδύλλια στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο μονοπάτι:σχεδόν ένας 1 στα 5 (17%) χάνει την δουλειά του.

Εξάλλου,το 60% όλων των ερωτικών σχέσεων που γεννιούνται στο χώρο εργασίας έχουν διαλυθεί μέσα σε 12 μήνες.

Ωστόσο, ο χώρος εργασίας αποδεικνύεται η «καλύτερη προξενήτρα» αφού σύμφωνα με το Tinder, το πιο δημοφιλές dating app,ένα στα τέσσερα ειδύλλια στον εργασιακό χώρο έχει αίσιο τέλος με παπά και με κουμπάρο..Αλλά είναι πιθανόν και να μην έχει happy end αφού το 34% των ερωτικών σχέσεων στο χώρο εργασίας αφορά παντρεμένους ή αρραβωνιασμένους.

"Για πολλούς, η δουλειά είναι ένα πολύ αγχωτικό περιβάλλον και το σεξ μπορεί να είναι μια μεγάλη ανακούφιση από το στρες»,προσθέτει ο Πετρένκο αποθαρρύνοντας όσους θέλουν να ζήσουν τον έρωτα στο γραφείο.