Το αιχμηρό tweet του Γ.Κουρτάκη για τα κοινά πρωτοσέλιδα «Δημοκρατίας»-«Αυγής»(εικόνες)

319

Τα πρωτοσέλιδα των δύο – κάποτε – αταίριαστων εφημερίδων, της «Αυγής» και της  «Δημοκρατίας», σχολιάζει στο twitter του ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης.

Oι δύο εφημερίδες κυκλοφορούν σήμερα ακολουθώντας την ίδια ακριβώς γραμμή αφού στα πρωτοσέλιδα τους επέλεξαν να «χτυπήσουν» τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί βγήκε από το σπίτι του με τα πόδια προκειμένου να βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Κοινή πάλι «γραμμή» για τις εφημερίδες που προπαγανδίζουν για λογαριασμό του Τσίπρα και ενίοτε του Παπαγγελόπουλου. Ασκούν κριτική στον @PrimeministerGR γιατί κατέβηκε με πόδια από το σπίτι του. Προτιμούσαν τον Καμμένο που είχε μετατρέψει σε ταξί το ελικόπτερο του στρατού» γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης θυμίζοντας της μέρες που «μεσουρανούσε» ο Πάνος Καμμένος και μεταφερόταν παντού με το ελικόπτερο του ελληνικού στρατού.

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον δρόμο είχε μία τυχαία συνάντηση με τους χρόνια πολιτικούς συντάκτες και ραδιοφωνικούς παραγωγούς του «Παραπολιτικά 90,1» Χριστίνα Κοραή και Δημήτρη Τάκη.

Τους απάντησε στις ερωτήσεις τους για τα θέματα της επικαιρότητας, έβγαλαν φωτογραφία και συνέχισαν τον δρόμο τους...

EuZ_9-jXUAMKiAu

EuZ_9-mWQAIru0j

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr