Το αμαρτωλό τρίγωνο της Νέας Διαπλοκής Μαξίμου - Σπίρτζης - Κόκκαλης σε νέες περιπέτειες

222

Με σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις το αμαρτωλό τρίγωνο Μαξίμου, υπουργείο Δημοσίων Έργων και Τράπεζα Αττικής επιχειρούν να διασώσουν τον κουμπάρο του Χρήστου Σπίρτζη, Καλογρίτσα και να προωθήσουν τα έργα που πήρε χαριστικά η χρεοκοπημένη εταιρεία του στη διαπλεκόμενη με το σύστημα εξουσίας Intracat, συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη.

Όλα άρχισαν όταν ο Χρήστος Σπίρτζης με μία σκανδαλώδη απόφαση έσπασε το έργο της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα - Πύργος σε μικρά κομμάτια. Με τις πλάτες της Τράπεζας Αττικής και δίνοντας μεγάλες εκπτώσεις την εργολαβία ανέλαβε η εταιρεία του Χρήστου Καλογρίτσα που είναι επιχειρησιακά και οικονομικά χρεοκοπημένη και αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Για να γλιτώσουν από τις ποινικές ευθύνες ο Καλογρίτσας, η Τράπεζα Αττικής και ο Σπίρτζης ανέλαβε να καθαρίσει την μπουγάδα ο γνωστός βαρόνος των δημοσίων έργων πρώην διευθύνων σύμβουλος του "Άκτωρα", Κούτρας, ο οποίος συνεταιρίστηκε με την Intracat του Σωκράτη Κόκκαλη.

Το Μαξίμου, η Τράπεζα Αττικής και ο Σπίρτζης με μία σειρά παράνομων μεθοδεύσεων που θα προκαλέσουν νέες καθυστερήσεις στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου, καθώς και απώλεια πόρων, επιχειρούν με πειρατικό τρόπο να περάσουν τα έργα του Καλογρίτσα στην Intracat του Σωκράτη Κόκκαλη που διατηρεί προνομιακές σχέσεις με το σύστημα και αποτελεί τη νέα διαπλοκή.

Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη…