Το ΚΙΝΑΛ ετοιμάζει τον Παύλο Χρηστίδη για τα εκλογικά χαρακώματα

157
Αιχμές Χρηστίδη κατά ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα

Μπορεί θεωρητικά οι Eκλογές να αργούν, όμως στο Κίνημα Αλλαγής οι ζυμώσεις και οι διαγκωνισμοί για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων έχουν ήδη αρχίσει.

Στο πλαίσιο αυτό, οι επιλογές προσώπων σε σχέση με τις περιφέρειες που θα ζητήσουν την ψήφο των πολιτών δεν αποκλείεται να κρύβουν εκπλήξεις.

Μια τέτοια υποψηφιότητα που, εφόσον οριστικοποιηθεί, θα είναι από τις μεγάλες εκπλήξεις των επόμενων Eκλογών, βρίσκεται ήδη στο επίκεντρο παρασκηνιακών συζητήσεων και αφορά τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Χρηστίδη, o οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την παρουσία του κόμματος στα Mέσα Eνημέρωσης, την προώθηση στην κοινή γνώμη των βασικών πολιτικών μηνυμάτων, καθώς και την καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Κεντροαριστεράς, ενώ μετέχει ενεργά και στη χάραξη της πολιτικής γραμμής του κόμματος.

Πρόκειται για νέο και φρέσκο πρόσωπο που δίνει καθημερινά «μάχες» στα τηλεοπτικά πάνελ και στα ραδιόφωνα, αναπτύσσοντας καθαρά και πειστικά επιχειρήματα, ενώ παραλλήλως δείχνει ικανός να υπερασπιστεί ακόμη και… μη υπερασπίσιμες αντιφατικές επιλογές.

Σε γενικές γραμμές αποτελεί την «επικοινωνιακή βιτρίνα» του κόµµατος και είναι από τα δημοφιλέστερα στελέχη της νέας γενιάς, που «κάνει γκελ» στο γυαλί και στην κοινωνία.

Ο porte-parole της Χαριλάου Τρικούπη δεν είχε δώσει τη μάχη του σταυρού στις προηγούμενες Eκλογές, αλλά είχε τοποθετηθεί στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, προκειμένου να έχει το δικαίωμα απεριόριστων εμφανίσεων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, προσανατολίζεται να θέσει υποψηφιότητα στον Δυτικό Τομέα της «σπασμένης» πλέον Β' Αθήνας.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, τότε θα κονταροχτυπηθεί με την νυν βουλευτή Νάντια Γιαννακοπούλου αλλά και τον Μιχάλη Καρχιμάκη για το ποιος θα κερδίσει τη μια και μοναδική έδρα. Εκτός και εάν το Κίνημα Αλλαγής στις ερχόμενες Eκλογές εκτοξευτεί εκλογικά, οπότε οι έδρες θα αυξηθούν…