Σε κατάσταση νευρικής κρίσης ο Τσίπρας

467
Ενορχηστρωτής της σκευωρίας Novartis ο Τσίπρας

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας.

Στενοί συνεργάτες του διαπιστώνουν ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του και έχει εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση ιδιότυπης ομηρίας.

Το μόνο που δείχνει να τον ενδιαφέρει είναι ποιες θα είναι οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν για τα πεπραγμένα των καθεστωτικών μηχανισμών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ίδιος εξομολογήθηκε σε συνεργάτες του, ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιχειρήσει να «κάψει» και το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’ αυτό ζητάει επίμονα να βγει όλο το υλικό που ενοχοποιεί κορυφαία στελέχη της κυβέρνησής του, τώρα για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Προφανώς δεν αντέχει τη σταγόνα του μαρτυρίου που προκαλεί μπόχα και δυσωδία στον κόσμο της Αριστεράς, που έπεσε από τα σύννεφα, όταν πληροφορήθηκε τη δράση της παρακρατικής συμμορίας.

Εγκαταλελειμμένος και απελπισμένος

Ο Αλέξης Τσίπρας στην κατάσταση που είναι δεν εμπιστεύεται πλέον κανέναν, ενώ διαπίστωσε ότι οι βαρόνοι της διαπλοκής με τους οποίους είχε συναλλαγές στα χρόνια της εξουσίας τον έχουν εγκαταλείψει.

Η κατάσταση απελπισίας στην οποία έχει περιέλθει προκαλεί παρενέργειες.

Στην εναγώνια προσπάθειά του να δικαιολογήσει την εμπλοκή στενών συνεργατών του σε σκάνδαλα, επιχειρεί να θυματοποιηθεί επαναφέροντας στο προσκήνιο γελοίες θεωρίες.

Αντί να απολογηθεί για την παρά φύσιν συμμαχία με  τον Πάνο Καμμένο και για το παρακράτος που στήθηκε με στόχο να τεθούν σε καθεστώς δικαστικής και πολιτικής ομηρίας η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, το έχει ρίξει στη συνωμοσιολογία.

Η εικόνα της πολιτικής ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ορατή δια γυμνού οφθαλμού.