Το μήνυμα της Μαρέβας Μητσοτάκη για τις γυναίκες: Θέλει να πιστεύεις στον εαυτό σου (εικόνες)

90

Μια διαφορετική εμφάνιση έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, συμμετεχοντας σε εκδήλωση της οργάνωσης Women Act.

Πρόκειται για μια μη κυβερνητική και, κυρίως, μη κομματική οργάνωση που διεκδικεί το δικαίωμα των γυναικών στις ίσες ευκαιρίες.

Σκοπός της οργάνωσης είναι η ενδυνάμωση τους, έτσι ώστε να αναπτύξουν πλήρως τις κοινωνικές, πολιτισμικές, πολιτικές, οικονομικές και επιχειρηματικές δυνατότητές τους. Για το λόγο αυτό, υποστηρίζει γυναίκες από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Με κεντρικό μηνυμα «μην αφήσεις κανέναν να πει τη δική σου ιστορία», η Women Act συγκέντρωσε στη Θεσσαλονίκη 100 γυναικες, εκπρόσωπους όλων των επαγγελματικών χώρων της συμπρωτεύουσας.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αναφερόμενη στην ομιλία της στους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας, δήλωσε: «Είσαι μάνα, είσαι σύζυγος, δουλεύεις, και αν θέλεις να δουλέψεις και να πετύχεις, θέλει πάρα πολύ κόπο. Θέλει επιμονή, θέλει υπομονή, θέλει να πιστεύεις στον εαυτό σου, κυρίως όμως να τολμάς να ξεχωρίσεις».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι κυρίες Τζένη Μπαλατσινού, Ξένη Μπαλωτή, Καλυψώ Γούλα, Ζωή Ράπτη, Ελένη Δουνδουλάκη κ.α. καθώς και η γενική Γραμματέας Ισότητας Μαρία Συρεγγέλα.

Μοναδικός εκπρόσωπος του ανδρικού φύλου στην εκδήλωση ο Αμερικανός Πρέσβης κ. Τζέφρι Πάϊατ, ο οποίος στηρίζει την οργάνωση από τα πρώτα της βήματα.