Το μήνυμα Χαρδαλιά ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος

70

Να μην ξεχάσουν οι πολίτες τα μέτρα ατομικής προστασίας που έχουν υιοθετηθεί εδώ και καιρό, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ζητάει ο Νίκος Χαρδαλιάς, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

«Αυτό το τριήμερο πολλοί θα επισκεφτούν τα χωριά μας, τα νησιά μας ή κάποιες από τις αμέτρητες ομορφιές της Πατρίδας μας.

Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός.

Το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά!», σημειώνει συγκεκριμένα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

«Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μέχρι τώρα προσπάθειά μας και και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα...», κατέληξε.