Μνημόσυνο για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη(Video&Photos)

283

Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Αργουλιδέ του Ακρωτηρίου στα Χανιά στην Κρήτη.

Η λειτουργία έγινε ιεροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνού.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αρχιερατικό μνημόσυνο με την αφορμή της συμπλήρωσης τεσσάρων ετών από τον θάνατο του μακαριστού Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και των εννέα ετών από τον θάνατο της συζύγου του Μαρίκας Μητσοτάκη.

Κατόπιν τελέσθηκε τρισάγιο επί του μνήματος όπου προεξήρχε ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Δορυλαίου Δαμασκηνός συμπροσευχουμένων του επιχωρίου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Ακοκορωνου Δαμασκηνού και του θεοφιλέστατου επισκόπου Ευμενείας Ειρηναίου.

Παρόντες στο μνημόσυνο ήταν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι με τα παιδιά τους Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, η πρώην υπουργός και βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο καθώς και οι αδελφές τους Αλεξάνδρα και Κατερίνα Μητσοτάκη με τον συζύγων τους.

Ακόμα, το «παρών» έδωσαν η διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη επί 40 χρόνια, Σάκη Κυπραίου, ο υπεύθυνος προσωπικής ασφάλειας του μακαριστού, Μανούσος Γρυλλάκης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Ιωάννης Πευκιανάκης.

Επίσης, παραβρέθηκε και ο νομικός σύμβουλος επί σειρά ετών του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Παρόντες ήταν και οι πρώην βουλευτές Στέλιος Νικηφοράκης και Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Αργουλιδέ του Ακρωτηρίου στα Χανιά στην Κρήτη. Η λειτουργία έγινε ιεροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνού. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αρχιερατικό μνημόσυνο με την αφορμή της συμπλήρωσης τεσσάρων ετών από τον θάνατο του μακαριστού Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και των εννέα ετών από τον θάνατο της συζύγου του Μαρίκας Μητσοτάκη. Κατόπιν τελέσθηκε τρισάγιο επί του μνήματος όπου προεξήρχε ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Δορυλαίου Δαμασκηνός συμπροσευχουμένων του επιχωρίου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Ακοκορωνου Δαμασκηνού και του θεοφιλέστατου επισκόπου Ευμενείας Ειρηναίου. Παρόντες στο μνημόσυνο ήταν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι με τα παιδιά τους Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, η πρώην υπουργός και βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο καθώς και οι αδελφές τους Αλεξάνδρα και Κατερίνα Μητσοτάκη με τον συζύγων τους. Ακόμα, το «παρών» έδωσαν η διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη επί 40 χρόνια, Σάκη Κυπραίου, ο υπεύθυνος προσωπικής ασφάλειας του μακαριστού, Μανούσος Γρυλλάκης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Ιωάννης Πευκιανάκης. Ακόμα, παραβρέθηκαν ο νομικός σύμβουλος επί σειρά ετών του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου. Παρόντες ήταν και οι πρώην βουλευτές Στέλιος Νικηφοράκης και Κυριάκος Βιρβιδάκης.