Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης επισκέφτηκε ο Μητσοτάκης (Photos)

100
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης επισκέφτηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός με τον γιο του επισκέφτηκαν την έκθεση με τίτλο «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή και πηλός», που φιλοξενεί το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Ο πρωθυπουργός θαύμασε την έκθεση με τίτλο «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή και πηλός».

Πρόκειται για μια σπάνια έκθεση σε επιμέλεια του καθηγητή Νίκο Χρ. Σταμπολίδη και του ιστορικού τέχνης, Olivier Berggrue, για τα κεραμικά και τα σχέδια που εμπνεύστηκε ο Πικάσο από δημιουργήματα της αρχαιότητας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε από τον Νίκο Σταμπολίδη και συνομίλησε με πολίτες που την ώρα εκείνη βρέθηκαν στο χώρο για να περιηγηθούν στα μοναδικά δημιουργήματα.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε από τον επιμελητή κ. Σταμπολίδη

Ο πρωθυπουργός συμφώνησε στην πρόταση καθηγήτριας σχολείου, που βρισκόταν μεταξύ των επισκεπτών, πως θα ήταν ιδανικό να υπάρχει για τα νέα παιδιά η δυνατότητα ξενάγησης στη συγκεκριμένη έκθεση από τον Νίκο  Σταμπολίδη λόγω των γνώσεων και της αφηγηματικής του ικανότητας.

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το γιο του Κωνσταντίνο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιπρότεινε, στην περίπτωση που αυτό δεν καθίσταται εφικτό, τη δημιουργία ενός βίντεο που θα έχει επιμεληθεί ο καθηγητής και θα μπορεί να προβάλλεται στο χώρο όταν η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον γιο του Κωνσταντίνο έξω από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης