Το πιο μεγάλο παράσημο για τον Γιάννη Κουρτάκη: Ο Νίκος Ξανθόπουλος της Κυψέλης του ζητά 1 εκατ. ευρώ

458
Όπως έκανε γνωστό ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης, σήμερα το πρωί του επιδόθηκε αγωγή από τον Αλέξη Τσίπρα με την οποία ζητά αποζημίωση 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Όπως έκανε γνωστό ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης, σήμερα το πρωί του επιδόθηκε αγωγή από τον Αλέξη Τσίπρα με την οποία ζητά αποζημίωση 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Οι «ειδήσεις» σε ό,τι έχει να κάνει με την αγωγή δεν αφορούν ούτε το ποσό ούτε το γεγονός πώς ένας πρώην πρωθυπουργός μηνύει εκδότη. 

Αλλά στο ότι έχει δικηγόρο τον Γιάννη Μαντζουράνη, ένα πρόσωπο με πλούσιο... παρελθόν που ήταν παρών σε όποιο καθεστωτικό κόλπο έστησε ο Τσίπρας την περίοδο της παντοδυναμίας του (τηλεοπτικές άδειες, Καλογρίτσας κλπ) αλλά και όπως  αναφέρεται  μέσα στην αγωγή  ο πρώην πρωθυπουργός εξελέγη βουλευτής το 2012, ενώ και οι… πέτρες στον τόπο γνωρίζουν ότι εισήλθε στο Κοινοβούλιο το 2009.

Ο εκδότης των «Παραπολιτικών» σχολίασε την κατάθεση αγωγής σε βάρος του από τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Κουρτάκης σε ανάρτησή του στο twitter:  «Πριν από λίγο μου επιδόθηκε αγωγή του  Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ζητά 1 εκ. ευρώ. Πέραν των όσων ισχυρίζεται ο τέως πρωθυπουργός, έχει ιδιαίτερη σημασία και ο Δικηγόρος που επέλεξε. Είναι ο Γιάννης Μαντζουράνης. Να του προτείνω και μάρτυρα; Μίμη Παπαγγελόπουλο».

Ένα δεύτερο σημείο της Αγωγής που αξίζει σχολιασμού και είναι ένα ακόμη δείγμα της προχειρότητας και της σύγχυσης που βρίσκεται ο κ. Τσίπρας είναι και το γεγονός ότι παραμένει πιστός σε κάποιες συνήθειες που… αποδείχθηκε πως δεν του βγήκαν σε καλό, όπως το να κρύβει την αλήθεια.

Όπως παρατηρεί και με δεύτερη ανάρτησή του ο εκδότης των «Παραπολιτικών», ο Αλέξης Τσίπρας ούτε καν στο βιογραφικό του δεν λέει την αλήθεια, καθώς αναφέρει ότι εξελέγη βουλευτής το 2012. Η αλήθεια είναι ότι εξελέγη το 2009. 

Ο Γιάννης Κουρτάκης γράφει σε ανάρτησή του: «Πάντως ούτε στο βιογραφικό δεν λέει την αλήθεια ο Τσίπρας. Στην πρώτη παράγραφο διαβάζω, στην αγωγή του, ότι είναι βουλευτής από το 2012. Υποθέτω ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα που είχε εκλεγεί το 2009. Αυτά παθαίνει κανείς όταν βρίσκει τσάμπα δικηγόρο.

Οι αναρτήσεις του Γιάννη Κουρτάκη:

 

 

Η αγωγή Τσίπρα:

ag1

ag2

ag3

Αντίστοιχη αγωγή έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός και στον δημοσιογράφο των «Νέων», Γιώργο Παπαχρήστο.