Το πρώτο μήνυμα της Αντωνοπούλου, πέντε μέρες μετά το επεισόδιο με τον Παπαδάκη (εικόνα)

222

Τις τελευταίες μέρες πολύς ντόρος έχει γίνει για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα».

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μετά την εκπομπή της περασμένης Τρίτης, η δημοσιογράφος και πρώην εστεμμένη δεν εμφανίστηκε ξανά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο δημοσιογράφος αρχικά είχε κάνει λόγο για αδιαθεσία της συνεργάτιδας του. Χθες Παρασκευή, ο Γιώργος Παπαδάκης, αναγκάστηκε να εξηγήσει τους λόγους απουσίας της από το «Καλημέρα Ελλάδα» και μάλιστα της αφιέρωσε την εκπομπή καθώς ήταν τα γενέθλια της.

Με τη σειρά της η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά από τρεις μέρες έλυσε τη σιωπή τηςστο Ιnstagram και εμφανίστηκε κάνοντας μία ανάρτηση για τα γενέθλια της: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Να είστε πάντα καλά..και να χαμογελάτε!!!! #birthdaygirl #happygirl #mybirthday #29#smile», έγραψε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.

Βεβαίως δεν έκανε καμία αναφορά στο φλέγον ζήτημα του «Καλημέρα Ελλάδα». Αναμένουμε να δούμε να θα εμφανιστεί το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή.