Το «στήσιμο» του Πούτιν στον Ερντογάν και ο εκνεύρισμός του «σουλτάνου»

365

Μπορεί οι Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κατέληξαν προ ημερών σε συμφωνία για την εμπόλεμη κατάσταση στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, ωστόσο οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Αυτό μάλιστα αποτυπώθηκε σε ένα αμήχανο στιγμιότυπο που κατέγραψαν οι κάμερες λίγο πριν από τη συνάντησή τους στη Μόσχα.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ο Πούτιν άφησε τον Ενροτγάν να περιμένει για αρκετή ώρα μέχρι να τον υποδεχτεί.

Ο Ερντογάν και η τουρκική αντιπροσωπεία διακρίνονται στο παρακάτω βίντεο να περιμένουν για περίπου δύο λεπτά πριν ξεκινήσει η συνάντηση. Μάλιστα, ενώ ο τούρκος πρόεδρος αρχικά στεκόταν όρθιος, στη συνέχεια κάθισε σε έναν καναπέ φανερά προβληματισμένος.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Al Arabiya English

@AlArabiya_Eng

Turkish President Recep Tayyip Erdogan was kept waiting by Russian President Vladimir Putin and his delegation before a meeting, a video circulated by Russian media show.https://english.alarabiya.net/en/News/2020/03/09/Erdogan-kept-waiting-by-Putin-ahead-of-meeting-Video.html 

Embedded video

125 people are talking about this