Τον… έτσουξε τον Πολάκη

662

Οι ακραία υβριστικές αναφορές του Παύλου Πολάκη στο «Καρφί» την περασμένη εβδομάδα δείχνουν πως το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς η Κουμουνδούρου βοήθησε ώστε ο... «αψύς κρητικός» να «χάσει» την εντόπια οργάνωση Χανίων ανταποκρινόταν πλήρως στην πραγματικότητα.

Στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα έχουν καταλάβει –με αντανακλαστικά Ραν Ταν Πλαν, η αλήθεια είναι- πόσο κακό κάνει ο Πολάκης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έτσι, φρόντισαν να «διορθώσουν» το... «λάθος» που είχαν κάνει τον Ιούλιο του 2019 οι Χανιώτες ψηφοφόροι, που επέλεξαν να στείλουν στη Βουλή τον Πολάκη αντί για τον Σταθάκη. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η «εκλεκτή» του Πολάκη μετά βίας έφτασε το ένα τρίτο της δύναμης του γραμματέα της οργάνωσης, ο οποίος στις επόμενες εκλογές θα φροντίσει να στηρίξει τον... «σωστό» υποψήφιο.

Το ενδιαφέρον, πάντως, είναι πως παρότι ο Πολάκης έβγαλε τον θυμό του σε βάρος του «Kαρφιού» και άλλων αποκαλύψεων των ΜΜΕ, ο πραγματικός του στόχος είναι άλλος: πρόκειται για στέλεχος του 7ου ορόφου της Κουμουνδούρου, που θεωρεί ότι επηρεάζει τον Αλέξη Τσίπρα εναντίον του.

Γενικώς, είναι μια ωραία ατμόσφαιρα εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ...

Δημοσιεύθηκε στο "Καρφί"