Τούρκοι υποστηρίζουν ότι χάκαραν e-mails του υπουργείου Εξωτερικών-Διαψεύδει η Αθήνα

181

Τούρκοι χάκερς, με την ονομασία "Κυβερνο-Πολεμιστές Επιδρομείς", ισχυρίζονται ότι "έριξαν" το σύστημα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη σελίδα -όπως αναφέρουν- της εθνικής στρατηγικής του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Μάλιστα, οι χάκερς έγραψαν στην ιστοσελίδα τους το εξής μήνυμα: «Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά. Τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια και τους υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μία μέρα θα επαναληφθεί», κάνοντας αναφορά στο 1922 και τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η ηλεκτρονική αυτή επίθεση αποτελεί απάντηση στις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, όπως αναφέρουν.

Σύμφωνα με τους ίδιους, έσπασαν τους κωδικούς και ‘μπήκαν’ σε δεκάδες e-mails του υπουργείου Εξωτερικών, προειδοποιώντας μάλιστα για νέες κυβερνο-επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας, αναφέρει το Sigmalive.

«Οι επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας θα συνεχιστούν. Στόχος θα είναι και ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση συνεχίσει την ίδια πολιτική, θα συνεχιστούν και οι επιθέσεις μας κατά της Ελλάδας», αναφέρουν ακόμα οι Τούρκοι χάκερς.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Εξωτερικών, ξεκαθαρίζει, μέσω κύκλων, ότι τόσο η ιστοσελίδα όσο και τα e-mails του ουδέποτε έπαψαν να λειτουργούν, διαψεύδοντας τους Τούρκους χάκερς.

Οι ίδιοι ελληνικοί κύκλοι διαβεβαίωναν και πως αν ποτέ συμβεί κάτι, αντιμετωπίζεται άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.